Severina pozitivna na korona virus (foto)

Pevačica Severina Kojić objavila da danas putem društvenih mreža da je pozitivna na koronavirus.

U objavi je napisala da nema nikakve simptome kao i da je na koronu testiran i njen sin Aleksandar koji je dobio negativan rezultat. Sina je predala ocu da s njim provede samoizolaciju.

„Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan.

Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mere, promptno izvestila oca deteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana pre određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.

Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbegli stigmatizaciju deteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u srpskim medijima se pojavila vest da sam zaražena ‘partijajući po Dalmaciji s detetom’.

Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan“, poručila je 48-godišnja pevačica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ova zena se pokazala kao savrsena majka pa se sad pokazuje kao savrseni savetodavalac iz oblasti virusologije. Najbolje bi bilo da nastavi da snima filmove i sto manje izjava.