Trudnica na najgori mogući način saznala da je njen dečko oženjen

Jedna mlada žena samo nekoliko dana pre nego što se porodila saznala je da njen dečko neće prisustvovati porođaju jer je oženjen. Ova 23-godišnja trudnica iz Amerike svoju neverovatnu priču podelila je na forumu Redit.

Kako je objasnila, dve godine je u vezi sa 37-godišnjim muškarcem sa kojim sada čeka bebu. U 39. nedelji trudnoće lekari su joj rekli da planiraju inducirani porođaj o čemu je obavestila svog izabranika. Međutim, on joj je tada priznao da je još uvek u braku i da njegova supruga ne zna da on ima aferu.

“Kad sam ostala trudna, rekao mi je da će preseliti u grad u kom živim kako bismo otpočeli zajednički život ali je sve vreme to odlagao i govorio da ima da završi neke stvari s bivšom suprugom. Rekao mi je da je razveden i nikad nisam imala razloga da u to posumnjam. Znala sam da ima dvoje dece”, napisala je.

Preseljenje su planirali u martu, ali je tada proglašena pandemija koronavirusa.

“Odjednom je postao nekomunikativan što nije baš idealno kad čekate porođaj. Danas sam saznala da ću se poroditi u ponedeljak, osim ako moje dete ne odluči da samo izađe tokom vikenda. Obavestila sam ga o tome i nije mi bilo jasno zašto ne pokazuje nikakvu reakciju. Tada mi je rekao da nije razveden, da njegova žena nema pojma šta se događa i da sad ima osećaj da je sateran u ugao”, dodala je trudnica.

Očekivano, priznanje je razbesnelo buduću mamu.

“To nije nešto što želite da čujete četiri dana pre porođaja. Nemam pojma šta da radim. Planiram da mu kažem da odj**e i da dete podižem sama. Mogu to, ali sam do juče bila uverena da ću imati partnera pored sebe”, kaže ona.

Ljudi su joj u komentarima ponudili savete i jasno dali do znanja da saosećaju s njom.

Neki su je upozorili da bi ada trebalo da bude fokusirana samo na trudnoću, na porođaj i prve dane s bebom, ali i da bi bilo dobro da kontaktira advokata.

“Nemoj brisati njegove poruke ili mejlove jer ti mogu pomoći na sudu. On sada ovo radi jer misli da se može izvući i normalno nastaviti sa svojim životom, nemoj mu to dopustiti, izbori se za svoje dete i tuži ga kako bi dobila alimentaciju”, napisao je jedan korisnik Redita.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar