Umrla jedna od najpoznatijih i najlepših Bondovih devojaka (foto, video)

Glumica Honor Blekmen, najpoznatija po ulozi Bondove devojke Pusi Galor, preminula je u 95. godini života.

Kako piše Gardijan, umrla je prirodnom smrću i nije bila zaražena koronavirusom.

Blekmenova se proslavila ulogom Kejti Gejl u Avengersima iz 1960-ih.

Njena porodica je u saopštenju za javnost rekla da je Honor bila „obožavana majka i baka“ koja je posedovala „neverovatnu kombinaciju lepote, pameti i fizičke snage“.

„S velikom tugom objavljujemo da je u 95. godini umrla Honor Blekmen. Umrle je mirno, prirodnom smrću u svom domu u Levesu u Saseksu, okružena svojom porodicom.

Bila je voljena i jako će nedostajati svojoj deci, Barnabiju i Loti i svojim unucima Dejzi, Oskaru, Olivi i Tobiju“, stoji u saopštenju koje je porodica poslala Gardijanu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Jednom prilikom,kada sam bio u Svedskoj,u Geteborgu,setao sam jedno popodne,i u izlogu jednog bioskopa,ugledao da se prikazuje jedan od prvih filmova O Dzemsu Bondu.Bio je to upravo fim „zlatan prsten“. Tada sam gledajuci taj film,video na platnu glumicu Honor Blekmen.Sta da kazem.Bila je prelepa,snazna licnost, u koju sam se na prvi pogled zaljubio.! Ne mogu da verujem,da je umrla u dubokoj starosti.U mom secanju,ostace onakva kakva je bila.Jako sam ozaloscen saznanjem da je vise nema.Zivot je tako nepravedan.Ima osoba,za koje smrt ne bi trebala da postoji.Ali….na svu srecu,secanje nikada ne umire……..Neka joj je laka majka zemlja.!