Upoznavanje na internetu u porastu za 125% usled straha od korona virusa

Dok ovih dana ceo svet strepi od korona virusa i zazire od sastanaka i okupljanja, stopa upoznavanja na internetu porasla je za čitavih 125%. Usled straha od širenja korona virusa, ovaj način upoznavanja i druženja istakao se kao najbezbedniji. Čak i osobe koje inače više vole sklapanje poznanstava uživo, sada su se okrenule sajtovima za upoznavanje.

Ljubav u doba korone

Dok se širom sveta, na primer u Italiji, masovno otkazuju druženja i sastanci, upoznavanje na mreži beleži znatan porast.

Onlajn upoznavanje i inače ima brojne prednosti, ali neke od njih posebno dolaze do izražaja sada kada svi izbegavaju okupljanja i sastanke sa novim osobama.

  • Očigledno, na ovaj način ne možete da se zarazite korona virusom (niti bilo kojim drugim).
  • Znate kako kažu da u svemu ima nešto dobro i da stvari uvek treba gledati sa vedrije strane? E pa, sada imate dobar razlog da, ako vam se neko dopadne u onlajn svetu, sačekate sa upoznavanjem uživo. Za to vreme, taman imate priliku da osobu bolje upoznate i procenite da li biste se i uživo dobro slagali.
  • I inače, ako izbegavate izlaženje, bilo u preventivne svrhe, bilo da ste bolesni, ili iz bilo kog razloga morate da budete kod kuće, upoznavanje na internetu je odličan način da vam bude zanimljivo, uzbudljivo, da uživate u flertu i druženju, a ne napuštate svoj dom i udobnu fotelju i ćebe.

Inače, korona virus se početkom 2020. pojavio u kineskom gradu Vuhanu, odakle se proširio na sve kontinente. Svima je pred vratima, i niko nije sasvim miran. Iako je ovaj virus manje smrtonosan od svojih srodnika SARS-a i MERS-a, još uvek nije detaljno istražen i krajnji ishod ove globalne pošasti ne može se još predvideti. Zato bi svi voleli da se što bolje zaštite, a stručnjaci za javno zdravlje iz različitih delova sveta su dali niz saveta u pokušaju da zaustave širenje virusa.

Kao mere zaštite preporučuju se često pranje ruku, izbegavanje putovanja u zaražene krajeve sveta, izbegavanje kontakta sa obolelima, ali i masovnih okupljanja. Nije preporučljivo boraviti u zatvorenom prostoru, a sigurno ne biste želeli da rizikujete upoznajući se sa novim osobama, za koje ne znate mogu li biti zaražene virusom.

U Srbiji još uvek nisu zabeleženi slučajevi zaraženih korona virusom, ali već u susednim državama jesu, i prema procenama stručnjaka, mala je verovatnoća da će našu zemlju zaobići. Očigledno je da treba izbegavati kontakte sa osobama koje imaju vidljive simptome bolesti, ali šta je sa onima kod kojih se simptomi još nisu ispoljili? Najbolje je izbegavati kontakte koji nisu neophodni.

To nikako ne znači da morate biti usamljeni sve dok korona virus ne prestane da hara. Najpogodnije rešenje za upoznavanje, zabavu, i flert ovih dana je onlajn upoznavanje.

A gde su svi?

Sad kada znate da su svi slobodni muškarci i dame prešli na onlajn upoznavanje, postavlja se pitanje – gde da ih pronađete? Koji su to sajtovi za upoznavanje gde se svi okupljaju? Sajt lovino.rs je tu da vam pomogne i pokaže gde se svi okupljaju dok vlada korona virus (a i inače). Ovde ćete naći detaljan opis, recenzije i poređenja svih sajtova za upoznavanje. Saznaćete šta koji od njih nudi, pa će biti lako da odlučite na kojima od njih bi vredelo da otvorite profil i potražite osobe koje žele isto što i vi. Bilo da želite samo druženje, flert, romansu, ili partnera za ozbiljnu vezu, ulaskom u svet onlajn upoznavanja drastično ćete povećati šanse da upoznate pravu osobu. Pored toga, garantovana je zabava, dobar provod, udobnost, i bezbednost od zaraze.

Istina je da ljubav pobeđuje sve i da zarad ljubavi vredi preći brojne prepreke. Ali bitno je i zaštititi sebe. Svakako nije mudro rizikovati zdravlje zarad flerta i upoznavanja novih osoba. Onlajn upoznavanje vam nudi rešenje za to, bar dok ne prestane opasnost od korona virusa. A ko zna, možda vam se ovakav način upoznavanja veoma svidi, pa nastavite da se zabavljate i upoznajete na mreži i kada epidemije prođe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (0)
Dodaj komentar