Upozorenje iz Amerike: Stiže novi soj korone OTPORAN na vakcine!

Pad broja novih slučajeva zaraze korona virusom dovodi Sjedinjene Američke Države u opasnost od još jednog naglog skoka broja obolelih, verovatno sa smrtonosnim mutacijama virusa, izjavio je direktor Nacionalnog instituta za alergije i infekcije Entoni Fauči.

„Trenutno smo na oko 60.000 do 70.000 slučajeva dnevno. Kad imamo stagnaciju broja obolelih, to gotovo uvek znači da rizikujemo još jedan skok“, rekao je Fauči na brifingu radne grupe za kovid 19 u Beloj kući.

Fauči je dodao da je posle prethodna tri vrhunca pandemije došla stagnacija broja zaraženih po „neprihvatljivo višim stopama“ – 20.000 u proleće, 40.000 u leto i 60.000 do 70.000 danas – što je trend koji pokazuje da je preuranjeno ublažavanje ograničenja.

Najnovije stanje „favorizuje mutacije i evolucije varijanti“, jer virus prolazi kroz „selekcioni proces“ kako bi se zaštitio od antitela proizvedenih vakcinama i ranijim infekcijama, rekao je on.

Pad broja novih slučajeva sa oko 250.000 početkom januara na sadašnji nivo naveo je više od polovine američkih država da ublaže, a u nekim slučajevima i potpuno okončaju postojeća ograničenja.

Pokazalo se da su vakcine manje efikasne protiv varijanti iz Brazila i Južne Afrike, upozorio je Fauči.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virusvakcine
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Pera

    Ostaje da se zapitamo da li je „neko“ u SAD jako dobar prorok pa zna šta će se desiti unapred (npr. kao u izveštajima John Hopkins Instituta), ili su pak jako dobri u kreiranju ovog novog haosa. I Gejts kao i ovaj Fauči predviđa smrtonosniji soj od koga vakcina ne štiti. Ne znam zašto, ali nekako smo, verujem, svi znali da će uskoro slediti varijanta sa smrtonosnijim virusom, da bi nas dodatno „vaspitali“, a i lepe pare prihoduju vlasnici akcija velikih farmaceutskih kompanija. Ne znam zašto onih nekoliko nobelovaca, koji tvrde da je ovaj organizam veštačka tvorevima, stvorena u više različitih varijanti, baš niko ne želi da čuje, a mediji pogotovo ?

  • ANDREJ

    Posto kako se vidi,covecanstvu preti istrebljenje,jer ako vakcine ne deluju,onda nam spasa nema.Ostaje nam da ostatak zivota,provedemo u pojacanoj seksualnoj aktivnosti.Da se parimo bez kondoma,da uzivamo u ogromnoj kolicini orgazma i oralnom zadovoljenju svih cula…

  • Anonimni

    Proizvod Cije,globalista- finansijeri-“ Jevreji i lobi koji ima plan zlatne milijarde,sve ce nas poubijati!!! Pre toga profit- pljacka sveta!!! Nadam se da ce „N E K O“ da ih unisti pre ostvarenja njihovog plana??? Satanisti!!!

  • patriot

    Eto , resen problem , nema nam pomoci , moracemo svi umreti , nevrede ni vakcine ni karantini ni maske – nista.

  • bambi

    Tacno sam znao da ce nakn vakcinisanja pustiti u javnost da dolazi novi djavo na koji vakcina ne reaguje. Ovo sa vakcinacijom je bila prevara od samog pocetka, videlo se, ali ako nista ima i dve pozitivine strane. Prva, na stranu cinjenici da vakcina apsolutno nema nikakvo dejstvo, ona ipak smiruje coveka i daje mu laznu nadu cije lazi covek nije svestan. Nesto slicno je i kada popijete navodno odgovarajuci lek a u stvari vam daju tabletu od kukuruzvog sirupa. Sa druge strane, pozitivna je i cinjenica da su mnoge farmaceutske firmu sirom sveta debelo profitirale. U pitanju su ne milijarde dolara vec bilijarde dolara. Takodje sve sitne drzavice, kao sto smo mi, ucvrstile su postojecu prozapadnu vlast u politickom smislu jer su se predsednici i premijeri pojavljivali kao mesije. Sve u svemu, ako vi ljude mozete da zatupljujete sa religijama tipa ljudi nastali od Adama i Eve, pojela jabuku, Nojeve barke, potopi, planeta u obliku posluzavnika, astrologija, sekte, kockanje, kladjenje, i slicnim izmisljotinama, sto ne bi ste mogli i da na tim ispranim mozgovima debelo profitirali. E kada bi mogla vakcina da se napravi za godinu dana na planeti bi bio raj. Sto nisu napravili sa HIV vakcinu, za kancere vakcinu, na kraju krajeva za besnilo, sifilis, nego ce za navodno Coronu 19 da smuljaju za manje od godinu dana. Gde su klinicka ispitivanja, gde je statistika, gde su alergenti testovi, gde su genetske repekusije, gde je kompatibilnost sa ostalim primljenim vakcinama, gde su istrazivanja steriliteta, …. Citav svet je danas kapitalisticki i sve je podredjeno novcu.