„Večeras u 20 sati“: Miloš Biković se obratio Srbima i pozvao ih da urade ovo (video)

Dok broj zaraženih koronavirusom u Srbiji raste iz dana u dan, na društvenim mrežama širi se poziv za podršku našim lekarima i medicinskom osoblju.

Strah od koronavirusa zahvatio je brojne države, a na hiljade ljudi nalazi se u karantinu širom sveta. U Srbiji je uvedeno vanredno stanje, a građanima je naloženo da ostanu u svojim domovima između 20 časova i pet sati ujutru.

Samo dan nakon ove odluke Vlade Srbije na društvenim mrežama počeo je da kruži poziv građanima da u 20 časova izađu na prozore i terase i aplauzom daju podršku lekarima i medicinskom osoblju.

Tim povodom oglasio se i glumac Miloš Biković, koji je putem svog Instagram profila od građana Srbije zatražio da nagrade aplauzom sa svojih terasa one kojima u ovom trenutku treba najviše da zahvalimo.

– Večeras u 20 časova izađite na svoje balkone i jednim aplauzom pozdravite naše medicinare, naše doktore, naše tehničare, sve radnike u zdravstvenim ustanovama koji se bore i rizikuju svoje zdravlje i svoje živote da se izbore sa ovim virusom, ovom bolešću i velikim problemom. Oni koji rade prekovremeno koji su izmoreni… – rekao je Miloš.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

korona virus
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Za Bikovica niko ne bi znao da nije poltron.

  • Anonimni

    Bikovic je nas NAJPOZNATIJI GLUMAC U RUSIJI:Jer tamo najvise snima (za pristojne ljude Ambasador kulture Republike Srbije).Ne pljujte po onome sto neznate -POPLJUVACETE SEBE!Kada pisem i ja ne odvajam posebno Doktora od Zenskog Doktora JER TO ZLOCIN?Ja cu krace POZDRAVITI SVE RADNIKE U ZDRAVSTVU.I jeste li sad zadovoljniji?

  • bambi

    Ko je brate ovaj Bivkovic? Vec se par meseci non stop vrti po sajtovima. Ne mozete vi vestacki da od neke osobe napravite ne znam poznatu licnost. To se stvara radom, zalaganjem i slicno. Pogledajte npr. da nemate internet, da li bi neko za ovog coveka uopste znao?

  • Losmi

    Necu da slusam tvoje gluposti i budalastine.

  • Anonimni

    Zanimljivo kako su medicinske sestre postale tehnicari onog momenta kada se pojavio 1% muskaraca u ovoj profesiji. Pa su svi doktori, tehnicari i radnici, a nigde nema doktorki, medicinskih sestara i radnica. SRAMOTA OD BILO KOGA, a narocito od BIKOVICA. I da ne bude da cepidlacim, ali spremacice su odjednom psotale radnici na odrzavanju higijene. MOLIM DA SE OBRATI PAZNJA! NARAVNO, APLAUZ YA SVE DOKTORE I DOKTORKE, MED. SESTRA I TEHNICARE I OSTALE ZAPOSLENE U ZDRAVSTVU!!!