Čudotvorni napitak za skidanje sala sa stomaka i to za samo 10 dana

Masno tkivo kod mnogih izaziva osećaj nezadovoljstva fizičkim izgledom, ali ono može uticati i na zdravlje. Višak kilograma u području stomaka može dovesti do dijabetesa, visokog pritiska, problema s plodnošću, te mnogih drugih bolesti.

Naime, što je više masnog tkiva na području stomaka, to je manja proizvodnja hormona adiponektina koji smanjuje stres i upale. Obično se događa nakon prolaska kroz trudnoću ili nakon što smo izgubili nekoliko kilograma težine, i tada trbušni deo počinje da pada. Loš stil života takođe pridonosi formiranju visećeg stomaka.

Puno možemo da uradimo u vezi povećane trbušne masnoće ako stavimo težinu pod kontrolu. Posebno je bitna redovita fizička aktivnost – barem 30 minuta dnevno. Trening snage može pomoći u borbi protiv trbušne masnoće.

Pravilna ishrana je jako važna. Fitometabolička isehrana bazirana je na mršavim proteinima, složenim ugljenim hidratima, voću i povrću. Izbegavaju se slatki napici, bela testenina. Ovakva ishrana može vas u vrlo kratkom roku rešiti trbušne masnoće i svih zdravstvenih komplikacija.

Ali postoji i jedan snažan prirodni lek za uklanjanje trbušne masti za samo 10 dana i toniranje celog abdomena. Ovaj snažni lek pomoći će da se definišu mišiće oko stomaka, čime se poboljšava kvalitet kože.

Pre probanja ovog recepta koji će vas rešiti visećeg stomaka, s doktorom treba proveriti da li postoje neki zdravstveni rizici prekomerne telesne težine u području abdomena.

Evo kako ga pripremiti:

Sastojci

– ½ kašike đumbira
– ½ kašičice kurkume
– ½ čajne kašičice bibera
– 1 l vode
– čajna kašičica stevije
– 5 kašika limunovog soka

Priprema

Ostavite da voda prokuva u šerpi, zatim je skinite s šporeta i ostavite da se ohladi 5-10 minuta. Tada pomešajte sastojke u drugu posudu, zatim prelijte vodu iznad njih i dobro promešajte. Pijte napitak 10 dana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

napitaksalostomak
Komentari (0)
Dodaj komentar