Namazala ovo ispod pazuha i rešila se velike neprijatnosti!

Obavezno isprobajte.

Mnoge žene, posebno prilikom letnjih dana, muče muku sa tamnim mrljama ispod pazuha.

Ne samo što estetski nije lepo, već nije mnogo ni zdravo za našu kožu, budući da one nejčeće predstavljaju izumrle ćelije, ostatke dezodoransa ili odeće.

Jako je važno da redovno radimo piling pazuha, a mi vam predstavljamo nekoliko priridnih načina da se rešite ove neprijatnosti.

1. Kokosovo ulje

Sadrži vitamin E koji igra veliku ulogu u izbeljivanju. Nanesite malo kokosovog ulja na pazuh pre tuširanja i masirajte 10-15 minuta, potom isperite mlakom vodom i blagim sapunom. Ponavljajte postupak dnevno dok se ne vide rezultati. Osim toga, kokos je i prirodni dezedorans.

2. Sok od limuna
Trljanje pazuha sokom od limuna jedan je od najbolji načina prirodnog izbeljivanja. Nanesite malo soka pre tuširanja i isperite. Nanesite hidratantnu kremu kako biste omekšali kožu i izbegavajte dezedorans par dana.

3. Soda bikarbona

Napravite smesu od sode bikarbone i malo vode te njome napravite piling kože. Tako ćete ukloniti mrtve ćelije odgovorne za tamnjenje kože.

4. Papaja

Papaja sadrži enzim koji je odličan za izbeljivanje kože. Nanesite naseckane komade papaje na pazuh i ostavite da se osuše. Potom isperite vodom. Koristite papaju koja nije previše zrela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pazuhpiling
Komentari (0)
Dodaj komentar