Napravite ovu smesu i nanesite na lice: Koža će vam izgleda 20 godina mlađe

Svaka žena na ovoj planeti ima jedan san – da ima stalno mladu kožu bez bora.

To je razlog zašto mnoge poznate zvezde koristiti botoks kako bi sačuvale mladost. Međutim, ovaj tretman je prilično skup, a ni ne garantuje savršene i prirodne rezultate. Možda je to dobra stvar jer botoks se sastoji od štetnih hemikalija koje mogu uzrokovati puno neželjenih nuspojava. Ipak, priroda nam je dala sve što nam je potrebno kako bi produžili mladalački izgled.

Predstavićemo vam sastojke koji mogu pomoći smanjiti bore i usporavaju proces. Najbolji deo o ovim sastojcima jeste da su jeftini i lako ćete ih naći, a verovatno ih već ih imate u svojoj kuhinji.

Sastojci

– 1 kašičice nemasnog kisele pavlake
– 1 kašičica kukuruznog skroba
– 5 kašičica svežeg soka od šargarepe

Priprema:

U šerpicu sipajte 100 ml vode i dodajte kukuruzni skrob. Nakon toga, stavite ga na šporet na srednje jakoj vatri i mešajte dok smesa postane gušća, a voda je se smanjuje. Kada se skuva, stavite ga na stranu i pričekajte dok se ne ohladi. Zatim dodajte sok od šargarepe i pavlaku i mešajte dok ne dobijete lepu smesu.

Koristiti:

Perite lice temeljno pre nanošenja maske. Nanesite masku na pogođena područja i ostaviti ga da stoji 30 minuta. Nakon toga isperite toplom vodom. Ako pripremite veću količinu, možete ponovo iskoristiti ostatak, ali trebalo bi ovu smesu držati u frižideru.

Napomena: Za najbolje rezultate, nanesite ovu masku 3 – 5 puta nedeljno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

licemaska
Komentari (0)
Dodaj komentar