Ovaj eliksir donosi vitalnost i mladost, skida 20 godina sa lica

Reč je o eliksiru koji se uzima dva puta godišnje, a deluje tako što, prema verovanju arapskih žena, kompletno podmlađuje organizam.

Da biste napravili ovaj eliksir potrebno je:

100 ml soka od limuna; 200 grama meda; 50 ml maslinovog ulja.

Priprema: Pomešajte sve sastojke i uzimajte po jednu kafenu kašičicu tri puta dnevno na prazan stomak. Znači, 15 do 20 minuta pre obroka.

Nakon što pojedete celu smesu, napravite pauzu u trajanju od pola godine

Maslinovo ulje ima izuzetno dejstvo na ljudski organizam i korisno je za zdravlje. Kroz istoriju pa sve do danas ono se koristilo za saniranje opekotina, negu kože, pa čak i za čišćenje organizma. Delotvornost maslinovog ulja nije samo površna i ono vam može pomoći u borbi protiv upornih crevnih i želudačnih upala, bakterija i gljivica (odličan borac protiv kandide).

Redovna konzumacija limunovog soka pomoći će obrambenim snagama organizma, alkalizovati telo, pomladiti ga i očistiti. Limun takođe neutralizuje slobodne radikale, poboljšava pamćenje i čisti kožu kojoj daje tonus te je pomlađuje.

Svi oblici meda prirodno sadrže hranljive materije i enzime, koji imaju niz zdravstvenih prednosti i medicinske upotrebe. U stvari, med se tokom istorije koristio kao narodni lek za dobro zdravlje, imunitet i mnoga stanja.

Za vreme pauze od pola godine, svaki dan pijte čaj sa đumbirom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

eliksirmladostzdravlje
Komentari (0)
Dodaj komentar