Potopila je stopala u jabukovo sirće: Posle 30 minuta je videla rezultat i oduševila se

Ne trošite novac na skupe i beskorisne preparate za detoksikaciju, ova metoda će vas potpuno pročistiti i učini da se osećate bolje nego ikada.

Zašto se toksini nakupljaju u organizmu?

Ovi toksini akumuliraju se u telu kada imate nezdrave navike u ishrani, kao što je učestalo jedenje prerađene hrane i zasićenih masti. Čak i kada izađete napolje, udišete zagađeni vazduh i toksini se akumuliraju u telu. Mogu se dodatno pojaviti ako ne vežbate redovno.

Postoje različite vrste postupaka detoksikacije, kako domaćih, tako i električnih.

Štaviše, ovo je poznata kao jedna od najsigurnijih metoda detoksikacije stopala. Primenjivanjem ove metode možete postati zdraviji i očistiti svoje telo na prirodan način.

Postoji dosta načina da koristite jabukovo sirće u svrhu lepote i lečenja raznih oboljenja, ali malo ljudi je probalo ovaj trik.

Napunite dve trećine lavora toplom vodom, dodajte šolju jabukovog sirćeta i promešajte. Potopite stopala i držite ih u ovoj mešavini najmanje 30 minuta, a zatim ih isperite hladnom vodom.

Ova kupka za stopala oživeće suve delove kože na vašim stopalima, pomoći kod gljivičnih infekcija, ublažiti znakove starenja i opustiti mišiće celog tela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jabukovo sircenegastopala
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zoka

    Vrijedi probati