Erotska inteligencija – šta je to?

Statistike kažu, a njima ponekad zaista vredi verovati, da prosečan, zdrav muškarac u svojim najboljim godinama svakog dana na svakih osam minuta pomisli na seks, odnosno na nešto što ima veze sa samim seksom. Da li se i vi uklapate u ovu statistiku – ne možemo da procenimo, ali sami sebi možete izmeriti vreme.

Prema drugim statistikama, opet te statistike bez kojih se ne može, na seks se najviše misli u toku ranog jutra – prilikom trajanja jutarnje erekcije, zatim po podne između 15 i 17 časova i, naravno, uveče, kada seks predstavlja sredstvo za umirenje koje će vas staloženo odvesti u san.

Kada je reč o učestalosti seksualnih odnosa kod muškaraca, oni su najčešći u periodu između osamnaeste i dvadeset devete godine, kada su muškarci u punoj snazi. U tom periodu seks se obično dešava dvaput nedeljno.

Kasnije, kako se godine nagomilavaju, broj seksualnih odnosa se smanjuje. Pitate se šta se dešava u sedamdesetoj? Tada u najboljem slučaju možete očekivati da ćete nebo dotaći jednom mesečno. Ipak, nemojte dozvoliti da vas to dovodi do očajanja, setite se primera Entonija Kvina, koji je u sedamdeset i nekoj bez ikakvog problema uspeo da postane otac po ko zna koji put.

Pre nego što upadnete u depresiju zbog stvari koje su povezane sa starenjem, morate zapamtiti da je od kvantiteta važniji kvalitet. Ukoliko zaista želite zadovoljavajući seksualni život, tajna leži u seksualnoj, to jest erotskoj, inteligenciji.

Zadovoljenje sopstvene seksualne želje ne zavisi od broja odnosa, veličine penisa, fizičke kondicije, pa čak ni od seksepila partnerke. Caka je u tome da imate hrabrosti da svoju ženu ili devojku transformišete u ljubavnicu, da joj pomognete da se opusti i gurnete je u sve one bezobrazne igre o kojima ona potajno sanja. Rezultati? Iznenađujući!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

inteligencijaseks
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Snežana V

    Apsolutno se slažem! U braku sam 17godina i imam seks sa svojim suprugom skoro svakodnevno. Njegova strast, erotske poruke, izuzetna seksualna energija, posebno ljubav i želja za mnom koju otvoreno pokazuje – inspirisali su me da mu uzvraćam, ispunjavam seksualne fantazije kao najvatrenija ljubavnica, što i meni prija. Mene nikada ne „boli glava“.

  • Neša Radović

    Pitanje je kako „pretvoriti“ devojku/ženu u ljubavnicu? Meni upravo to treba.