Gde je granica između perverzije i maštovitosti?

„Mislim da je danas poželjno imati neku dozu perverzije u sebi i da od normalnog seksa bez perverzije možemo očekivati samo totalni neuspeh.

Ipak, mnogo njih na to gleda kao na vrstu anomalije.

Gde je granica između maštovitosti i normalnog seksa?

Šta vi mislite o tome?“ (nero keks)

– Nema granice jer maštovitost može biti bez perverzija, a perverzija može biti bez maštovitosti. (Elita)

– E sad, šta je nekom nastrano, tj. perverzno u seksu – to je skroz individualno. Teško je i reći šta je normalno, nekome je normalno imati grub seks, čupanje za kosu, dominacija, jednostavno neke ljude to pali, drugima je nenormalno nešto bezazleno tipa oral. A seks bez maštovitosti i nije seks. Bitno je samo da i jedna i druga strana uživa i da im je ok sa onim što rade, bez obzira na to koliko to nekom možda delovalo nastrano, tj. perverzno. (Lollol)

– Ono kao: ja poslovan čovek, ona domaćica, čeka me sa vrata na kolenima, upadam i zatvaram vrata i ona kreće u akciju – e to je po meni mašta. Perverznost je kad to uradi pred vratima i uživaju i komšije. (Leon01)

– Egzibicionizam je dobar primer perverzije. Većini ljudi je nezamislivo imati seks kada bilo ko može to da vidi. Meni se sviđa kako su to podelili u Engleskom jeziku. Kinky i pervert. Kinky bi recimo bio seks u dvorištu koje, recimo, ima visoku ogradu pa to niko ne može da vidi. Perverzija bi bio seks usred dana na terasi gde ceo komšiluk, mala deca – mogu to da vide.  (Elita)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

perverzijaperverzije
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    A vidi ovoga Rotmilera. Odmah se javlja kada se radi o seksu, a za sve ostale teme -nigdje ga nema

  • Misa

    Granica je jedino TERMINOLOSKA!!! Perverzija je kada se kaze SEX (sto je potpuno neodredjeno), a jasno se misli na JEBANJE (sto je potpuno odredjeno i odnosi se na jedan veoma vazan i lep odnos kod ljudi)!

  • Viktor Rotmiler

    Izmedju mastovisti,i perverzije,nema nikakvino zato,ostavh razlika.Zasto to kazem.? Jednostavno zato,sto sve ono,sto se do nedavno smatralo kao perverzija,danas je savremena medicina,dala zeleno svetlo,da je sve to, potpuno normalno.Koliko do juce,oralni seks,smatran je perverznim. Takodje se smatralo,za veliku perverziju,analni seks.Takodje,perverzija je bila,i seksualni odnosi vise parova,sa neprestanim menjanjem partnera. Erika Jong,svojim romanom,“Strah od letenja“,oborila je sveseksualne tabue.Posle tog njenog romana,dozvoljeno je u seksu,bukvalno sve. Radite sve sto vam padne na pamet,pod uslovom,da imate saglasnost partnera,odnosno partnerke.