Otkrivamo o čemu žene maštaju dok se „maze“

„O čemu davojke maštaju kada se samozadovoljavaju? Tek nekoliko devojaka htelo je da mi priča o tome i uvek sam plakao od smeha.

Dodatno pitanje: da li ste maštale da budete silovane?“ (sassa)

Žene otkrile o čemu razmišljaju dok masturbiraju…

„Sebe zamisljam u ljubavnom činu sa nekom osobom. Ponekad je to neka nedefinisana osoba (ne zamisljam mu lice…), nekad momak (bivsi, sadašnj…), nekad neka devojka… Ali evo, u poslednje vreme je aktuelan i mojim maštarijama čest jedan dečkić za kojeg se nadam da mogu reći moj buduci momak.“ (Guest)

Na koje sve načine i uz pomoć čega sve žene masturbiraju?

„Nisam tako mislio. To su mnogo uopštene stvari. Više bih voleo neke pikanterije. Svi mi imamo takve maštarije, ali postoji i ono…To malo kome pričamo bez obzira na pol. “ (sassa)

4 potvrđene koristi od ženske masturbacije

„Nekad se zamisljam sa starijim likom. Ili sa više njih kako me prase, a ja uživam, sve rupe pune.“ (Lena Lenov)

Uključite se i Vi u diskusiju o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

masturbiranjeonanijažene i masturbacijaženska masturbacija
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Aspirator

    žene maštaju, kako daterorišu muškarce

  • VIOLETA

    Notorna je cinjenica,da nama zenama,masturbacija donosi mnogo jace orgazme,i daleko vece uzivanje,nego kada nam muskarac-partner u seksu,uvuce svoj penis,u vec nadrazenu vaginu.Vecina zena,pre nego sto ce imati susret sa svojim partnerom,radi vodjenja seksa,prvo jednom ili dva puta onanise i dobro „svrsi“,kako joj sam njegov cin i trud da je seksualno zadovolji,bio olaksan,tj.zena obicno kaze partneru da je dozivela orgazam,a u stvari,dozivela ga jeste,ali pre susreta sa njim,radi vodjenja seksa.