Evo kako najlakše pobediti impotenciju

Da bi bili što bolji ljubavnici i odbranili čast u krevetu, neki muškarci jedu med i orahe, drugi ostrige, treći čokoladu i jagode ili jela začinjena ljutim papričicama, biberom ili senfom. Napoleon je, kaže legenda, potenciju jačao toplom čokoladom, Kazanova ostrigama…

U današnje vreme muškarci koji imaju problema s potencijom, polnu moć okrepljuju uz pomoć vijagre. Na kraju krajeva, medicina je poslednjih godina veoma napredovala i dala odlične rezultate na polju jačanja polne moći muškaraca. Gotovo da nema seksualnih problema koji ne mogu da se reše a više se ne ćuti o problemima s potencijom.

Impotencija je problem koji umanjuje komfor života ne samo starijim već i vrlo mladim muškarcima, a pojačava je strah od neuspeha. Ona se leči razgovorima s psihijatrom ili uz pomoć medikamenata, a sve u cilju normalnog uživanja u seksualnom životu. U slučaju upotrebe lekova koji se mogu nabaviti u svakoj apoteci, treba reći da to ne znači da će muški polni organ stalno biti u erekciji. Upotreba leka čini da se u jednom određenom periodu može voditi ljubav kad god ta osoba poželi (i koliko god puta hoće) bez ikakve bojazni da će izostati normalan seksualni užitak.

Međutim, pre bilo kakve upotrebe lekova osobe koje imaju problema s potencijom treba da se konsultuju sa stručnim licima. Lekove nipošto ne treba nabavljati na crnom tržištu, niti putem oglasa. Pametnije je i bezbednije prevazići stid i posle konsultacija s lekarom potražiti lek u apoteci.

U svakom slučaju, ukoliko detektujete da imate problem s erekcijom, ne treba upadati u paniku ili strah od toga da ćete naići na podsmeh svoje partnerke.

Umesto da problem krijete duboko u sebi, porazgovarajte s njom o tome – moguće je da će vam to pomoći više nego bilo koji hemijski preparat ili savet koji vam može dati lekar. Tek ukoliko vaša intimna terapeutkinja s kojom delite život ne bude uspela da vam pomogne, posetite svog doktora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

impotencijavijagra
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Nikola Ilić

    Imam 26 godina, imam problem impotencije. Obratio sam se lekaru, rekao mi je da je to samo trenutno, ali već dve godine to traje… Šta da radim, koji lek preporučujete??? Pozz

  • Dalibor Simić

    Pripadam „mlađoj“ generaciji (imam 20 godina) i interesuje me kako se leči psihološka impotencija, ne znam kako da se pravilno izrazim? Molim za odgovor. Hvala!