Oralni seks koji muškarac pruža ženi donosi 7 zdravstvenih koristi!

Prema naučnoj studiji, konsumacija intimnih ženskih telesnih tečnosti višestruko je blagotvorna, čak sprečava rak, ponajpre zbog segregacije hormona.

Naučnici na Univerzitetu u St. Austin, North Carolina, istraživali su prednosti konsumiranja vaginalne ili cervikalne sluzi i rezultati su bili zapanjujući.

Te telesne tečnosti sadrže visoke nivoe proteina, koji su na snazi do 10 minuta nakon izlaska iz ženskog tela. Vaginalni sokovi bogati su proteinima, natrijumom, ali i vitaminima kao što su C1, C2 i C4.

Ova studija potvrđuje izjavu dr Džona Muka navedenu u studiji 2009. godine, koji govori o teoriji “ekvivalentne razmene” – što znači da i žene i muškarci imaju podjednake koristi.

Dobrobiti vaginalne tečnosti:

1. odstranjuje bubuljice i mitesere

2. podstiče električni naboj ćelija

3. sprečava rak prostate

4. poboljšava probavu

5. deluje protiv zatvora

6. jača zube i kosti

7. pomaže pravilnom radu bubrega

(Zoran Jov)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kunilingusoralni seks
Komentari (11)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Mislim da ljubavni sokovi su svakako dobrobit ali detalje iznete od strucnih lica ne razmatram jer me ne interesuje ta vrsta konzumiranja.

  • Anonimni

    Viktore, kad si tako pametan i nisi primitivan, što ti ne piješ spermu ??

  • bambi

    Bolesnici jedni.

  • IRINA

    Izmedju ostalih dobrih svojstava,sperma kada se proguta direktno iz penisa,deluje vrlo lekovito,na zene koje imaju slabo varenje,a u vezi sa tim,imaju opstipaciju.Takodje kod pojave zeludacne kiseline (gorusica) sperma je mnogo efikasnija i zdravija,nego gutanje bikarbone sode.!

    • Djole

      Evo Irina zna sve o gutanju sperme. Osim sto je to vecini zena bljak. A sta je sa studijom koja je pokazala da pruzanje oralnog seksa izaziva rak grla?

  • Viktor Rotmiler

    I miuskarcima je za zdrav zivot,neophodno da konzumiraju u sto vecim kolicinama,izlucevine Vagine.Mozda jos vise koristi,imaju zene,koje su toliko inteligentne,da shvataju,da ce lepotu i dobro zdravlje,sacuvati, odnosno postici,ukoliko te dve stvari nemaju,samo ukoliko sto vise ,sve cesce,konzumiraju spermu muskaarca.Pod tim konzumiraju, podrazumeva se,da je prlikom odnosa,gutaju,ne propustajuci ni jednu kap,da se prolije van zeninog grla.Nazalost,primitivne zene,najcesce odbijaju,da prigutaju ceo sadrzaj,koji pretstavlja,jednu dozu zdravlja.!

  • dlugomir

    Jos sam se pitao kako to da me zdravlje tako dobro sluzi iako nisam bas u prvoj mladosti.

  • Blajbi

    Smrdi bre ko crknuta macka! I kada se najbolje opere!

  • Vladimir

    Multivitaminski kompleks ha-ha-ha

  • mmm

    ja kao žena potvrđujem 1. tačku(ostale ne znam),posle kupanja,tuširanja istim,jednim peškirom briše se celo telo i najvažnije lice.Garantujem nikad više bubuljica i mitesera.Inače i odmah posle porođaja materica se uzima i od nje se prae najfinije kreme za lice i to još odavno.

  • vlada

    Ja uzivam kada vidim da i ona uziva 😀 Doduse, nisam znao da ima toliko vitamina, mada su mi jasna opojna svojstva 😀