Ovaj trend u seksu opasno uzima maha, a na granici je – prestupa! (video)

U poslednje vreme u seksu je nastao novi trend – pravi hit. U pitanju je stealthing.

Izraz ‘stealthing’ sročila je Aleksandra Brodski – podrazumeva namerno uklanjanje kondoma za vreme seksualnog odnosa bez pristanka partnera ili partnerke.

Sve više je onih koji su se s ovim trendom susreli barem jednom.

Iako u pitanju nije tipično silovanje, žene su se osećale iskorišćeno, napadnuto i posramljeno.

Frapantan je broj muškaraca (i agresivnih žena?) koji ovakvo ponašanje smatra prihvatljivim, čak na raznim forumima razmenjuje savete kako biti što bolji u ‘stealthingu’.

Iako je jedan Švajcarac zbog ovakvog ponašanja osuđen za silovanje, mnogi ne veruju u ženino pravo da kaže ‘ne’ jednom kada je već rekla ‘da’.

Mnogi silovanjem ne smatraju ni seksualni odnos na koji je ženu prisilio njen suprug ili dečko jer veruju da je njihovo pravo da budu sa njom kada to požele – van pameti?

Zato, ako imate ovakvih iskustava, reagujte i prijavljujte, jer je to čin protiv vaše volje i ne treba da bude opravdan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

stealthing
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • bambi

    Cemu kondom? Ako vi kao mali decko stasate u momka i nadjete devojku i sa njom se ozenite odnosno ako devojcica stasa u devojku i nadje momka i za njega se uda, onda oni lepo imaju svoje potomstvo i prave decicu sto vise i to je to. Vidite, kondomi su kapitalisticko sredstvo i odraz zombi sistema vrednosti. Zasto kondom? Pa da bi jedna osoba mogla da ima seksualne odnose sa njih sto hiljada, da ne bi prenosili zaraze koje su sami stvorili, da ne bi imali decu jer ih deca nerviraju i ne zele ih, da bi mogli homoseksualci da opste analno, i da vam ne pricam cemu jos kondomi sluze itd. Citav kapitalisticki sistem, tj. sistem koji je dosao ne samo za zapada i istoka vec i sa sever i juga, je u sustini jedna bolesna tvorevina. Kancer u psihijatrijskom smislu.

  • milovan

    Ja u mome zivotu nisam imao seks a da sam upotrebljavao kondom. Ako zena insistira ja onda odustajem od seksa.I tako je vec 50 godina. Netreba mi ako nesto moram.Nije mi to prirodno i ja necu.A zene neka se snalaze kako znaju i umeju.

    • Anonimni

      Ja sam odustajao kao momak i posle,kad ona neće kondom tu nešto ne štima

  • Cornflakes

    Niti je hit niti je trend. Kondom se koristi kao lična zaštita, pa ili ga koristiš ili ne.Ovaj što priča o skidanju usred „posl“ verovatno ga nikad nije koristio, pa ne zna koliko je komplikovano da skidaš kondom. i da ona to ne primeti!!! Optužite Asanža za nešto drugo. Bio je dobrovoljni seks i to kažu obe gospođice, a i utvrdilo je švedsko tužilaštvo. Pitanje je šta će sada da izmisle da daju neki smisao sumanutim optužbama protiv Asanža.