Ovih 10 stvari o muškom polnom organu žene sigurno ne znaju

Čini se da muški ponos, osim onih očitih, dolazi s bezbroj činjenica koje ga čine fascinantnim. Odabrali smo najzanimljivije

1. Tkivo koje okružuje penis izdržljivije je od tkiva koje okružuje mozak.

2. Ejakulacija traje oko 0,8 sekundi i dolazi u između tri do deset mlazova. Količina izbačene tečnosti sadrži pola do jedne kašikice, a ona izlazi brzinom od oko 45 kilometara na sat.

3. Erekcija u tinejdžerskim godinama može trajati do sat vremena dok prosečan muškarac između 20-40 godina erekciju može zadržati oko 40 minuta. S druge strane, oni između 66 i 70 mogu biti srećni ako izdrže sedam.

4. Dva od svakih hiljadu muškaraca sami sebi mogu pružiti felacio. Kvalitet je, doduše, diskutabilan.

5. Testisi tokom seksa nestaju s razlogom – štite se od potencijalnih ozleda u procesu. Ista stvar događa se i s klitorisom pa se on povlači ispod „haube“.

6. Muškarac će od svoje 15. pa do 60. godine ejakulirati 34 do 56 litara semena sa 350 do 500 milijardi spermatozoida.

7. Negova veličina penisa kao i vreme koliko će frajer izdržati u krevetu najčešće zavisi od gena. Ako je i njegov otac  obdaren i u seksu može izdržati iznenađujuće dugo, šanse su da će i njegov sin imati jednake kvalitete.

8. Redovan seks je važan za zdravlje penisa. Erekcije poplavljuju penis krvlju punom kiseonika koji je potreban kako bi se mišićno tkivo održalo zdravim. Nedostatak kiseonika mogao bi dovesti do nakupljanja kolagena što pak utiče na erekciju

9. Zbog čega je savinut poput banane? Peyronijeva bolest, zavoj ili kriva u penisu, utiče na 4 odsto populacije, obično muškaraca između 40 i 60 godina. Ne zna se što je uzrok, ali izgleda da je reč o naslednoj bolesti prouzrokovanoj „traumom“ koja može uključivati „preteranu“ masturbaciju ili seks. Plak ili kvržice odnosno stvrdnuto tkivo formira se u vratu penisa čineći ga zakrivljenim.

10. Pre nego upališ cigaretu, razmisli dvaput. Pušačima preti dvostruko veća opasnost od impotencije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

penissekszene
Komentari (0)
Dodaj komentar