Perverzije: Evo šta Hrvatice misle o oralnom seksu

„Volim da ga izludim, ali ne praktikujemo to prečesto“, „Da, nema ništa protiv, dok je bez prisile i onaj koji obavlja radnju vodi tempo „, „Praktikujem oralni seks redovno i važan je deo predigre“, samo su neki od odgovora koje su dale Hrvatice koje su se našle u anonimnoj anketi koju je sproveo Večernji list.

Uredništvo portala zamolilo je 50 polno aktivnih žena iz Hrvatske da se izjasni vole li oralni ili analni seks i šta misle o tome kada je reč o intimi sa partnerima.

Što se oralnog seksa tiče, 80 odsto Hrvatica priznalo je da ga obožava, dok je 20 odsto bilo protiv.

Za razliku od toga, analni seks nije nešto s čim prosečna Hrvatica može da se identifikuje – 60 odsto njih nikad ga nije ni probalo a i ostale koje jesu to doživele u krevetu, nisu nešto oduševljene.

„Ne, hvala. Ne vidim kako to može nekoga da uzbuđuje“, „Nikad ga na nisam probala jer imam osećaj da boli. Malo mi je gadno“, „Nisam probala i ne nameravam. Nehigijenski“ neki su od odgovora dobijenih u istraživanju, piše Večernji.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

analni seksoralni seksseks
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Viktor Rotmiler

    Ta anketa,volite li oralni seks,i da je vrsena u bilo kojoj drugoj zemlji,a ne u Hrvatskoj,dala bi isti rezultat.Poznato je,da su zene( svih kontinenata) bukvalno opsednute muskim polnim organom.Devojke,jos od najranijih dana,prosto su opsednute mislju,da ce jednoga dana,doziveti tu privilegiju, da im se muski polni organ,nadje direktno u ustima.No,to je tako normalna pojava,da se ne smatra natranom.

  • Begbie

    Iskrene su, kako da ne, kao i ove naše.