Svaki seksualni partner ženu genetski „ŽIGOŠE“ – zauvek postaje deo nje!

Ženski mozak je izgleda mnogo zagonetniji i tajanstveniji nego što se mislilo.

Naučna studija pokazala je da ženski mozak često ima muške DNK ćelije koje potiču od druge osobe i genetski se razlikuju od ćelija koje je žena nasledila od oca.

Ispostavilo se da čak 63% žena u svom mozgu ima muške DNK ćelije. Istraživači su, naravno, želeli da saznaju njihovo poreklo, tj. odakle su te muške DNK ćelije dospele u mozak žene.

Od oca nisu, jer DNK oca kombinuje se sa DNK majke i stvara jedinstveni DNK.

Istraživači su zatim pretpostavili da muška DNK pronađena u ženskom mozgu potiče od trudnoće sa muškim detetom, ali, ispostavilo se, bili su u zabludi: prilikom obdukcije, na mozgu žena koje nikada nisu bile trudne, kamoli sa muškim detetom, opet je pronađen muški DNK.

Prema rečima naučnika, mogući izvori muških DNK ćelija u ženskom mozgu:

– pobačaj za koji žena nije znala
– muški blizanac koji je nestao
– stariji brat koji je prenesen majčinom cirkulacijom
– seksualni odnos

Budući da se prve tri opcije odnose na vrlo mali procenat žena, odgovor je – seks!

Seks ima, dakle, ogromne, da ne kažemo sudbonosne posledice na žene: svaki muškarac čije spermatozoide žena primi u sebe – postaje živ deo nje same – doživotno. Zato žene nose večni pečat muškaraca s kojima su spavale, čak i na jednu noć.

Sperma je živa, to su žive ćelije. Kada uđe u ženu, ona pliva i pliva sve dok ne udari u zid, zatim se prikači i zakopa u njeno meso. Ako je u ustima, ona pliva i penje se u nazalne prolaze, unutrašnje uho i iza očiju. Onda se zakopava. Ulazi u krvotok i skuplja se u mozgu i kičmi.

Tek sada postaje jasna ogromna moć seksa i njegovih posledica.

Kao da ženu svaki seksualni partner genetski „žigoše“ – zauvek postaje deo nje!

Zato bi o svakom partneru trebalo i te kako dobro razmisliti – njegov „žig“ je večan! Cena je, reklo bi se, prevelika…

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

DNK zeneseksualni partnersperma
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Alf

    Pazi, termin:“žigoše“. Ko je žigosao Adama, da skine jabuku???

  • Gaga

    Čemu ova najnovija rabbit pamet ja ne znam ali znam da su i ćelije krvi veoma žive ćelije a onda moš* misliti ko sve u kome ostaje zauvek. Mislum da su ovo pisali ljudi koji su ili budale ili namerno šire neiistine. Razlog? Pa živi smo svedoi sveprisutne Laži. Čemu služe saznaćemo ako ne bude kasni

  • Pera Delic

    Onda hvala ovoj mojoj i njenim bivsima sto je nakon svega ispala kakva jeste-SAVRSENA!

  • FILIP

    Mislim da je sasvim prirodno,da kada zena ima seksualni akt sa muskarcem,koji se odvija bez prezervativa, da sperma koju zena prima direktno u svoj organizam,ostavlja svoj DNK.Sperma se upija preko krvnih kapilara i naravno prolazi celim krvotokom zene,pa i cirkulise kroz mozak.Naravno da i kada je u pitanju oralni seks, obzirom da zene obozavaju da gutaju spermu,takodje se ona razliva po celom zenskom organizmu. Ono sto bi zene trebalo da obrate paznju,da kada direktno zle da prime spermu u svoje telo,obrate paznju ko im je partner.Partner koji nije na intelektualnom nivou,trebalo bi da seks vodi iskljucivo sa prezervativom, kako njegova sperma ne bi usla u krvotok zene.

  • FILIP

    Mislim da zena kada muskarceva sperma udje u njeno telo,putem krvotoka,dospeva naravno i u mozak zene. Naravno da zene treba dobro da razmisle,kada imaju nezasticeni seks,tj.kada dobrovoljno zele da prime punu dozu sperme muskarca,sa kojim imaju seksualni odnos.Dakle treba da poznaju muskarca,da nemaju tako „pun“ selsualni odnos ako muskarac nije zdrava i inteligentna osoba,treba samo sa prezervativom.Naravno,to se odnosi i na oralni seks,pogotovu sto vecina zena voli da spermu proguta,jer to zene posebno uzbudjuje.

  • Anonimni

    Pamet u glavu deco!!!! JUĆUB >>>>>> Kod muškarca. Začeće van zakona

  • kojeimedadam

    Genetski “ spisak jebacha „….:hahaha: Još kad bi imali “ ime i prezime „…:eek: …:besan2:

  • dacha

    Za ovo se odavno zna. Pojava se zove telegonija.