Za seksualnu erupciju – samo jači dodir na mestu koje vam na pamet ne bi palo

Reč je o akupresurnoj tački, poznatoj iz drevne kineske medicine. To je, naime, tačka zadužena za – strast. Pritiskom na nju, razbuktava se seksualno uzbuđenje, a svaki nadražaj postaje višestruko intenzivan.

Ova erotska tačka nalazi se na tabanima, ispod „jastučića“ pod prstima, negde u nivou između i ispod 2. i 3. nožnog prsta.

Pritisak na nju sam po sebi nije dovoljan – nije to dugme!

Najbolje je partneru pritiskati tačke na oba tabana i istovremeno ga oralno zadovoljavati, a potom i on vas.

Biće to vrhunska predigra, možda toliko vanserijska da ćete odustati od klasičnog koitusa.

Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

akupresurna tackaorgazamuzbuđenje
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Probajte ženama da ljubi te I ližete nožne zglobove sa unutrašnje, donje strane, ali ispod zglobova,nežno I polako,sa prekidima, pa krenite isto sa unustrašnje strane.prema kolenima.Zastanite I onda ližite joj donji deo karlice,ona na stomaku.Posle prepustite njoj igru I BUUM

  • REBEKA

    Tacno je da su jastucici ispod prstiju na nogama,jake erogene zone.Ja sam pre kratkog vremena,dozivela taku seriju orgazama,da je to bilo nesto nestvarno lepo.Partner je naime,vodio seksualnu igru tako,sto me je zadovoljavao oralno.U isto vreme,levom rukim mi je gnjecio levu dojku,desnom rukom mi je masurao i stezao jastucice,ispod psrstiju na levoj nozi.Za svo to vreme,ljubio mi je usta i uvlacio svoj jezik,u moja usta.U tom tako kobnovanom seksualnom aktu.ja sam dozivljavala nebeske slasti.Preporucujem svim zenama,da svoje patrnere edukuju,kako se vodi totalni seksualni akt.!