Bomba za krvnu sliku: Samo 3 kašike dnevno ove mešavine čine čuda za anemiju

Prvi znak anemije je osećaj umora i nedostatka energije. Prati ga ubrzan ili nepravilan rad srca, bol u grudima i kratak dah, glavobolja, bleda koža, gubitak kose. Naime, anemija dovodi do pada imuniteta, pa dolazi do slabe koncentracije i cirkulacije.

Nekada se znalo da pred zimu treba spremiti sirup za jačanje krvne slike, a samim tim za sprečavanje pada imuniteta.

U krvnoj slici nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina. Ako je hemoglobin na niskom nivou, prenos kiseonika će biti smanjen, a to će na kraju uzrokovati anemiju.

Zato vam predstavljamo recept za pripremu prirodnog eliksira koji značajno povećava broj eritrocita i pozitivno utiče na ukupnu krvnu sliku.

Ne odlažite pripremu ovog drevnog prirodnog leka koji su naše bake i prabake pripremale za porodilje i za osobe koje se oporavljaju od teških bolesti.

Sastojci:

– 200 ml meda
– 200 g oraha
– 200 g suvog grožđa
– 200 ml soka od šargarepe
– 200 ml soka od cvekle
– 2 limuna

Priprema:

Operite limun, prepolovite ih i iz svake polovine uklonite semenke. Sameljite ih zajedno sa korom, osim ako nije poprskana, pa masu stavite u staklenu teglu od jednog litra. Zatim dodajte med, sok od cvekle i šargarepu i sve dobro izmešajte. Zatim dodajte mlevene ili sitno seckane orahe i suvo grožđe i ponovo promešajte.

Navedena količina sastojaka obezbediće vam jedan kilogram ukusne i zdrave mešavine. Pripremljeni eliksir čuvajte u tegli u frižideru. Uzimajte po jednu kašiku ove mešavine pre svakog obroka, tri puta dnevno.

Još jedna dobra stvar kod ovog leka je da nema nuspojava. Bićete puni energije, a nakon dve nedelje korišćenja proverite krvnu sliku – sigurno ćete biti pozitivno iznenađeni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

anemijakrvkrvna slikazdravlje
Komentari (0)
Dodaj komentar