Jeo je beli luk na prazan stomak svaki dan: Kad čujete šta mu dogodilo, zanemećete

Beli luk je moćan antibiotik i antioksidans, pa tako štiti vaš želudac od infekcija i bolesti. Treba da ga pojedemo pre nego što bilo šta drugo počnemo da jedemo, da ne postoji ništa drugo u želucu što bi mešalo i asimiliralo hranljive materije u belom luku.

Zdravstveni benefiti belog luka su mnogobrojni. Za sve one koji se žale na visok krvni pritisak, ovo je najlakši i najsigurniji način da držite krvni pritisak pod kontrolom. Najbolje od svega je što ga uzimate jednom dnevno i nema nikakve nuspojave kao što je slučaj kod raznih lekova.

Upale bilo koje vrste, mogu se sprečiti i izlečiti belim lukom. Oni koji pate od artritisa mogu da imaju neizmerne koristi od luka. Konzumiranjem belog luka na prazan stomak, ne samo da će vam pomoći u borbi protiv simptoma artritisa, već i protiv bolova u vezi sa tim.

Ova čudesna biljka vas čuva na odstojanju od infekcije gljivica, bradavica, bakterija, i svih ostalih bakterijskih infekcija. U slučaju da ste već žrtva neke od ovih infekcija, uzmite beli luk jednom dnevno i osećaćete se mnogo bolje u roku od nekoliko dana.

Slab imuni sistem je danas uobičajena pojava. Zbog pada imunog sistema često dođe do prehlade, gripa, nosnih alergija i ozbiljnijih bolesti. Kada je vaš imuni sistem jak, on je u stanju da vas štiti.

Beli luk vam daje snagu. Jedan čen belog luka ima 12 mg kalijuma, 5 mg kalcijuma i 100 sumpornih jedinjenja.

Beli luk je veoma koristan za pluća. Pomoći će vam u prevenciji i lečenju respiratornih organa. Može čak sprečiti upalu pluća, bronhtis, zagušenja, kašalj i još mnogo toga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

beli luk
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nece biti ljut ako se guta. Icjeckate ga na komadice stavite na dlan a ztim u usta i sve progutate sa casom vode, bez zvakanja. Tajnsrecnik je sigurno smanjio Heliko bakteriju, hemeroide, nema alergije na sve i svasta a u Ambroziji spava bezbriznim snom, nema kiseline, nema uvrtanja zeludca posle jutarnje kafe itd.

  • Miki

    Još uvek čekam da saznam šta mu se dogodilo pa da zanemim.

  • gordana.

    Uverila sam se u ove navode o belom luku na prazan stomak jer sam pod nekom respiratornom infekcijom pojela samo jedan cen belog luka,isle su mi suze jer je mnogo jaci efekat kada se jede bez druge hrane i osecala sam dobrobiti tako reci momentalno.u smisli da mi je grlo postalo manje bolno.Iako je primer nepouzdan jer postoje i drugi faktori koji uticu na ozdravljenje(lekovi,suplementi)ali zaaista efekat belog luka je ocigledan.

  • Anonimni

    Odvratno je sto se ovo pokAzuje pa djeca dans gledaju ove gadosti ljepoim dajete primjer sramotmo i jadno