Koristila je svaki dan po kašičicu meda i kurkume: Evo šta se dogodilo posle 30 dana

Da li ste već čuli za lekovito svojstvo mešavine meda i kurkume? Ako niste, donosimo vam iskustvo jedne devojke koja je ovu mješavinu konzumirala mesec dana.

– Pre nešto više od mesec dana došla mi je mama u goste i donela teglicu nečega što je podsećalo na med, pa mi je sva ushićena to dala u ruke i rekla: “Vidi šta sam ti napravila, svakog dana moraš da uzmeš jednu kašičicu, pročitala sam na internetu da je sjajno“.

Žena mi je zapravo smućkala med i kurkumu, a kako svakako nisam imala šta da izgubim, rešila sam da pojedem tu teglicu zlatne mešavine u slast u narednom periodu. Tako sam, ni ne sluteći ishod, zapravo uradila sjajnu stvar za svoje zdravlje.

Ispostavilo se da ovaj lekoviti recept nije bio još jedna prazna priča sa neta, već zapravo zaista daje konkretne rezultate.

Već u prvih nekoliko dana osetila sam da imam više energije nego ranije, i uopšteno – osećala sam se daleko zdravije, i jednostavno snažnije.

Probava mi je bila bolja i nisam se nadimala kao što je to obično slučaj, a primetila sam i da nemam napade gladi, koji su pre toga bili česti. Takođe, za čitav mesec koliko sam konzumirala mešavinu meda i kurkume nijednom me nije zabolela glava, niti sam imala probleme sa bilo kakvim bolovima.

Sve u svemu – moje zdravlje je na vrhuncu, i dugo se nisam osećala ovako dobro.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kurkumamed
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kako se pravi

  • Anonimni

    Jeste i super je

  • Anonimni

    Probaj, pa komentarisi.

  • Gaga

    Sa kurkumom i medom ja sam izlečila svoja pluća još 2012.

  • Anonimni

    Prazne price

  • Ljuba

    Od svega ovoga, jedino će srećan biti tvoj partner, jer te više ne boli glava.