Mnogi kupuju skupe kreme, jeftin i efikasan lek za celulit već imate u svojoj kuhinji

Niste jedini koji imaju problem sa celulitom, većina žena pokušava da ga se reši. Ako još uvek kupujete skupe kreme protiv celulita koje imaju gotovo nikakav učinak, vreme je da probate jedan sastojak koji se nalazi u svim kuhinjama, a uistinu deluje.

Reč je o jabukovomsirćetu. Sigurni smo da ga već imate u svojim kuhinjskim elementima.

Sve što vam treba za ovaj lek protiv celulita iz kućne radinosti je jabukovo sirće , losion za telo, blazinice za skidanje šminke i voda. Možete izabrati između dve opcije, a možete ih i kombinovati za dodatnu efikasnost.

Pijte jabučno sirće
Jabukovo sirće ima snažan detoksikacijski učinak. Oslobađa telo od nakupljenih toksina u stanicama vezivnog tkiva te ih ispira. Popije dve kašike jabukovo sirćeta razređenog u čaši vode ili nekom drugom piću (izbegavajte one prepune šećera) i to dva put dnevno. Učinke ćete videti nakon nekoliko nedelja zato nemojte odustati. Jabukovo sirće će vašem telu također pružiti i preko potrebne minerale kao što su magnezijum, kalijum i kalcijum.

Masaža s jabučnim sirćetom
Za spoljnu primenu ¼ šoljice jabučnog sirćeta s čajnom kašikom losiona za telo kojeg upotrebljavate. Nakvasite pamučnu blazinicu u rastvor pa utisnite u područje na kojem imate celulit. Višak tečnosti na koži umasirajte u isto područje. Nakon 30 minuta isperite kožu u vodu. Ovu masažu ponovite dva puta dnevno, a rezultati će vas oduševiti, prenosi Avaz.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

celulitjabukovo sirce
Komentari (0)
Dodaj komentar