Najmoćniji čistač jetre: Uz samo 2 sastojka napravite eliksir koji uklanja toksine iz organizma i podmlađuje

Jetra je najpoznatija po tome što uklanja štetne materije iz organizma, ali je njena uloga još veća. Čuva gvožđe i određene vitamine, kao i glukozu, koju jetra oslobađa u krvotok kada telu treba više šećera za energiju. Jetra takođe oslobađa stare crvene krvne ćelije, insulin i druge hormone. Zato je veoma važno da ovaj organ uvek bude u vrhunskoj formi, a možemo mu pomoći eliksirom od dva sastojka.

Nečistoće se akumuliraju u telu kroz hranu, kozmetiku, proizvode za čišćenje u domaćinstvu i zagađenu okolinu. Kako vam telo daje do znanja da je puno toksina? Simptomi uključuju glavobolje, umor, nedostatak jasnoće uma, razdražljivost, bolove u zglobovima, zatvor, prekomerno stvaranje gasova, nadimanje i povećanje telesne težine. Tamni krugovi oko očiju i mršava koža, koji nas automatski čine starijim, pokazuju da su se toksini nagomilali u telu.

Eliksir koji pročišćava jetru i čitavo telo i čini da izgledamo zdravo, da imamo mladalački i svež izgled sadrži samo dva sastojka: maslinovo ulje i limunov sok.

Pomešajte jednu supenu kašiku ulja i jednu kašiku limunovog soka i pijte svako jutro na prazan stomak. I maslinovo ulje i limunov sok su puni antioksidanasa koji uklanjaju višak slobodnih radikala, štite zdrave ćelije od oštećenja i neutrališu toksine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

eliksirjetrategobezdravlje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Ziko.

    Mislim da je eliksir dobar, ali koliko dugo treba piti ?