Oslobodite se otrova iz organizma, ovo su 3 najefikasnije metode

U našem telu postoje bakterije i toksini koje treba na vreme eliminisati, jer u suprotnom će izazvati razne zdravstvene probleme, pa i ozbiljne bolesti.

Jedna od najefikasnijih metoda je japanska metoda “kupke” za stopala. Većina nerava u našem telu nalazi se u nogama. Upravo zato se najefikasnije čišćenje toksina odvija upravo preko ovog dela tela.

Japanska metoda detoksikacije

Napunite lavor ili kadicu vrućom vodom i dodajte 1/2 šolje epsom soli (magnezijum sulfat, ima je u svakj prodavnici zdrave hrane), 1/2 šolje sode bikarbone, 1/2 šolje morske soli, 1/2 šolje jabukovog sirćeta i malo eteričnog ulja po izboru. Dobro promešajte dok se svi sastojci ne rastvore i uronite stopala u mešavinu. Držite noge u vodi 30 minuta. Ali počnete da se osećate slabo i izmoreno, ne brinite, to znači da se telo čisti od toksina.

Kupka koja podstiče apsorpciju magnezijuma

Za detoksikaciju i generalno bolje stanje organizma, preporuka je da podignete nivo magnezijuma u telu. U ovome vam, takođe, može pomoći kupka za stopala sa 1/2 čaše epsom soli i eteričnim uljem po izboru. Mešajte dok se ne razblaži i dodajte bentonitnu glinu u vodu, prethodno pomešanu sa vodom. Potopite stopala u mešavinu na 25 minuta dnevno da biste povećali nivo magnezijuma u telu i poboljšali apsorpciju drugih hranljivih materija.

Đumbirom protiv toksina

Kupka sa đumbirom i hidrogenom (vodonik peroksid od 3%) takođe pomaže da se izbace toksini iz tela. Napunite kadicu ili lavor vrelom vodom i dodajte čašu hidrogena i kašiku đumbira u prahu. Držite stopala ovako pola sata, a postupak ponavljajte jednom nedeljno.

Bez obzira na to koji metod izaberete od ova tri, tretman treba obavljati neprekidno mesec dana da bi se video efekat, prenosi Espreso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

otrovitoksini
Komentari (0)
Dodaj komentar