Ova devojka je rođena sa retkim poremećajem: Nema vaginu! (video)

Amerikanka Kaylee Moats (22) rođena je bez vagine i materice odnosno sa retkim poremećajem koji se zove Mayer Rokitansky Küster Hauser sinodrom. Kaylee ima jajnike i ovulaciju, ali na njenu žalost tu prestaju ženski procesi u telu. Naravno, kao i svako na ovom svetu i ona želi da vodi ljubav sa svojim dečkom.

Ona sada pokušava preko stranica za donaciju da sakupi novac za operaciju. Kaylee umesto vaginalnog otvora, kako kaže, ima tanku kožicu, a svoje stanje je otkrila kada je sa 18 godina prvi put posetila ginekologa shvativši da su sve njene prijateljice, ali i mlađa sestra, dobile menstruaciju.

Kako su doktori rekli, ona se može podvrgnuti operaciji kako bi joj se konstruisala vagina, ali njeno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove, obzirom da se operacija tretira kao operacija promene spola. Zbog toga njena porodica, prijatelji i dečko sakupljaju novac na internetu kako bi ona što pre bila potpuna žena.

Bez obzira na svoje stanje, ona je u srećnoj vezi. Momak je nije napustio nakon što mu je rekla da nema vaginu i da će dati sve od sebe da joj pomogne u njenoj borbi.

Sestra i prijateljice su se već ponudile da će biti surogat majke njenoj deci, a skupilo se više od 5.000 dolara od 15.000 potrebnih za operaciju.

– Momka sam upoznala u višoj školi kada sam radila na recepciji. Došao je do mene i od tada smo počeli da pričamo. Trebalo mi je oko mesec dana da mu kažem da nemam vaginu. U početku je bio zbunjen, ali podržavao me i rekao da to ne menja apsolutno ništa – rekla je Kaylee. Ona se raduje seksualnom odnosu, ali očekivano, ima veliku tremu, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkaporemećajvagina
Komentari (0)
Dodaj komentar