Šta niske temperature rade penisu?

Urolozi kažu da možemo da očekujemo da se penis skupi do 50 posto u dužinu i 20 – 30 posto u širinu kada je izložen temperaturama vazduha manjim od 15 stepeni Celzijusa. Kada je ljudima uopšte, a tako i muškarcima, baš hladno, njihovi krvni sudovi se sužavaju, što ograničava dotok krvi u penis. To prouzrokuje smanjenje veličine penisa.

Telo je programirano da zadržava toplotu i energiju. Na hladnoći upućuje svoje resurse u održavanje protoka krvi u centar našeg tela, gde su vitalni organi. A da bi se to uradilo, telo mora da smanji protok krvi u ekstenzijama, kao što su prsti, na rukama i nogama i, naravno, penis. U međuvremenu, testisi se povlače i približavaju ostatku tela da bi se ugrejali i ostali utopljeni.

Nekim muškarcima to može da bude vrlo neprijatno iskustvo, jer kada se protok krvi u penisu smanji, on postaje kao guma. Muškarac može da nosi sportske gaće koje mogu da zaštite njegov paket, tako da penis bude zaštićen od hladnoće i mogućeg trenja.

Ako novi par bokserica ne zadovolji, doktor uvek može da propiše neki lek za erektilnu disfunkciju, koji će pomoći da se opuste glatki mišići i pojača dotok krvi u penisu. Iznenađujuće i srećom, ovo neće pokrenuti instantnu erekciju jer lekovi za erektilnu disfunkciju zahtevaju da muškarac bude uzbuđen da bi se pojačala erekcija.

Skupljanje ne traje dugo. Čim otopli ili uđe u zagrejanu prostoriju, telo muškarca će se zagrejati i povratiti toplotu tako da će krv ponovo slobodno proticati i penis će se vratiti na normalnu veličinu za par minuta, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hladnoćapenis
Komentari (0)
Dodaj komentar