Supruga slavnog glumca: „Preživela sam rak, a nisam ni znala da sam bolesna“ (foto)

Džordžija Tenant, supruga glumca Dejvida Tenanta, objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju iz 2018. godine, kada je otkriveno da ima rak grlića materice.

Ona je objavila i delove svog bloga iz tog perioda od pre dve godine, kako bi i druge žene znale kako da se brinu o svom zdravlju na pravi način.

„Oni koji me poznaju, znaju da ne volim mnogo da govorim o sebi. Misilim, ipak, da bi ovo trebalo svi da znaju. Pre nekoliko nedelja sam dobila nalaz papanikolau testa, gde je pisalo da postoje granične promene“, napisala je ona tada.

„Počela sam da planiram sopstvenu sahranu. Ako imate decu, razmišljate o tome šta će biti i sa njima. Pregledala sam Gugl i razne stranice na internetu, i to me je malo smirilo. Kako tamo piše, granične promene ne bi trebalo da budu toliko strašne“, nastavila je.

Kada je otišla kog doktora sledeći put, urađena joj je biopsija, a lekar joj je rekao da nema rak, i da nije u pitanju granični slučaj. Međutim, dve nedelje kasnije, ponovo je otišla na kontrolu. Tada su joj rekli da je imala rak, ali da je biopsijom u celosti odstranjen.

„Preživela sam rak, a nisam ni znala da sam ga imala. Da sam verovala svemu što piše na internetu, nikada ne bih otišla kod doktora i stvari su mogle da odu u potpuno drugačijem smeru“, napisala je u svom blogu Džordžija.

U komentarima su joj se pratioci zahvaljivali zbog toga što diže svest o važnosti redovnih pregleda, a mnoge žene su i odlučile upravo zbog ovoga da se pregledaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

slavni glumacsuprugarak
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ha,ha, mislite li da su UVEK u pravu, oni koji rade patohistološki nalaz ? Kada napišu „granični slučaj“ pogotovo tada nisu sigurni o čemu se radi. Prema tome, draga moja, nisi ti ništa ni imala.