Sve više žena želi orošavanje vagine, ovako izgleda postupak

Žene na orošavanje vagine ne odlaze samo iz estetsih razloga, zbog zatezanja vaginalnih stijenki, već i zdravstvenih. Tretman je bezbolan i traje svega 10-ak minut, prenose mediji u regionu.

Stručnjaci kažu da ovaj u poslednje vreme vrlo popularan tretman, leči razne upale, odčepljuje neprohodne jajovode, povoljno deluje na endometriozu, miome, ciste na jajnicima, nekontrolirano mokrenje itd. Osim toga, podstiče seksualnu želju kod žena koje su je izgubile.

Orošavanje je ispiranje vagine, grlića materice i materice mineralnom vodom, temperature 36,8 stupnjeva Celzijusevih. Ovim tretmanom se postiže bolja prokrvljenost kože i sluzokože i omogućava brži dotok kiseonika.

Ovako izgleda sam postupak. Voda se stavlja u vaginu kroz posebnu kanilu koja na vrhu ima desetak rupica. Mlazovi vode ispiru stenke vagine ravnomjerno što smiruje upale vaginalne i cervikalne sluznice. Takođe, smanjuje ili čak stopira stvaranje obilnih iscedaka koji imaju neugodan miris.

– Kontrakcije mišića i osećaj pritiska nakon tretmana mogu trajati po nekoliko sati i znak su da je pacijentkinja na pravom putu do poboljšanja stanja. Vrlo je važno i to što se tokom tretmana stvara oksitocin, hormon koji dovodi do kontrakcija materice. Reakcija je slična onoj nastaloj u seksualnom odnosu, s razlikom što ovde ne dolazi do pravog orgazma – kaže lekarka Slavica Beloica i dodaje da je orošavanje vagine odlično i za lečenje sterilnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

orošavanjevaginazene
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Vibrator koji svršava, tj. orošava

  • bambi

    Moraju i hirurzi od necega da zive.

  • milanovicsrbin

    orošavanje vagine ahahahahaa

  • kojeimedadam

    Valjda …ISPIRANJE…“ Promućkati pre upotrebe „…:hehe: