Uzimala je ove dve namirnice svako jutro, šokirala se rezultatima posle mesec dana

Da je najbolji lek iz prirode svedoči i iskustvo jedne devojke koja je mešavinu meda i kurkume konzumirala mesec dana.

“Pre nešto više od mesec dana došla mi je mama u goste i donela teglicu nečega što je podsećalo na med, pa mi je sva ushićena to dala u ruke i rekla: “Vidi šta sam ti napravila, svakog dana moraš da uzmeš jednu kašičicu, pročitala sam na internetu da je sjajno“.

To je u stvari, bila mešavina meda i kurkume, a kako svakako nisam imala šta da izgubim, rešila sam da pojedem tu teglicu zlatne mešavine u slast u narednom periodu. Tako sam, ni ne sluteći ishod, zapravo uradila sjajnu stvar za svoje zdravlje. Ispostavilo se da ovaj lekoviti recept  zaista daje konkretne rezultate.

“Već u prvih nekoliko dana osetila sam da imam više energije nego ranije, i uopšteno – osećala sam se daleko zdravije, i jednostavno snažnije,” rekla je ona govoreći o svom iskustvu.

Probava joj je bila bolja i nije se nadimala kao što je to obično slučaj, a primetila je i da nema napade gladi, koji su pre toga bili česti. Takođe, za čitav mesec koliko je konzumirala mešavinu meda i kurkume nijednom je nije zabolela glava, niti je imala probleme sa bilo kakvim bolovima.

“Moje zdravlje sada je na vrhuncu, i dugo se nisam osećala ovako dobro.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kurkumamedzdravlje
Komentari (0)
Dodaj komentar