Ceo život ovo radite pogrešno: Muškarac pokazao najjači trik za savršeno bočno parkiranje

Iako većina svlada vožnju automobila, mnogima parkiranje istog može zadavati prave muke, a naročito vozačima početnicima. Naravno, bočno parkiranje smatra se najtežim načinom, zbog čega je jedan stručnjak podelio tajnu uspeha u bočnom parkiranju.

On vodi Instagram stranicu „drivingskills_“, gde objavljuje razne načina da unapredite vašu vožnju. Sada je podelio nekoliko jednostavnih tajna koje će vam olakšati bočno parkiranje.

Prvo što predlaže je da ostanete paralelno kada dođete u nivo automobila ispred i to tako da vam retrovizori budu u istoj ravni. Okrećite volan u desno dok u retrovizoru ne vidite svetlo drugog automobila.

Potom polako ispravljajte volan do trenutka kada vam se ručka prednjih vrata ne poklopi s ivičnjakom. Nakon toga je potrebno ispravljati volan dok se ne dođe u ravan s parking mestom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bocno parkiranjeparkiranje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • S2

    Ovo vredi ako je i vaš i već parkirani auto ispred vas istih dimenzija i rasporeda retrovizora. Ja imam mali gradski auto, pa bi ovom tehnikom poravnavanja retrovizora sa autom dužim od mog, dobro ožuljao zadnji kraj auta ispred mene ili ušao na parking mesto pod pogrešnim uglom. Za razliku od pomenutog „stručnjaka“ mi živimo u zemlji gde se vozi sve i svašta, a ne samo vozila od 5 metara dužine, pa ovakva tehnika nije uvek najsrećnije rešenje.