Nabildovani i tetovirani tip izleteo da se obračuna s vozačem, pa izvukao deblji kraj (video)

Nadzorna kamera u Budimpešti snimila je vozača koji je izveo opasan potez u saobraćaju.

On se, vozeći crni Hjundai i30, ubacio u traku ispred autobusa javnog prevoza, ne mareći za bezbednost desetine putnika koji su se u tom momentu nalazili u vozilu.

Vozač autobusa naglo je zakačio putničko vozilo koje ga je iseklo. Iz vozila je izašao nabildovani i tetovirani tip i odmah počeo da gestikulira, a sve je zabeležila kamera.

Policija je brzo, a bahati vozač se branio lažnim tvrdnjama, a sve je završilo oduzimanjem vozačke dozvole.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bahati vozačvozac
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Nabildovani ljudi su slabi ljudi. U pitanju je ogromna balastna masa koju srce jedva opskrbljuje krvlju. Sami misici su kratki i zdepasti, neprirodni. Primera radi misici gimnasticara i atleticara su vretenasti, izduzeni, do tri puta snazniji i izdrzljiviji. Osim toga, bilderi ne koriste aerobne vezbe. Da bi se stekao osecaj u vezi bildera treba znati da oni mogu samo na kratko da izbace snagu i to manju od gimnasticara i atleticara ali nakon toga su u potpunosti gotovi. Sto se tice bodi bilderi snazi i sve price slicne njima odgovor je sledeci. Bodi bilderi imaju manju snagu od prosecnog coveka. Da su takva tela opravdana postojala bi u prirodi. Primera radi, da li ste nekada u prirodi videli nabildovanog majmuna ili kravu? Bodi bilding je jedan od najodvratnijih i najnezdravijih sportova na svetu.

  • Al Zasrah

    Ima toga kod amera na tone.To je to što oni zovu „Break check“, neki to rade iz čiste zanimacije jer im se može, a neki da bi možda zaradili koju kintu od osiguranja.Ali pošto skoro svugde svi imaju kamere, to im slabo prolazi.