Seat Exeo – španska direktorska limuzina

Dolaskom modela Exeo, Seat je otvorio vrata sasvim novom segmentu automobila – limuzinama. Već na prvi pogled prepoznatljivih karakteristika, elegantnim dizajnom, voznim performansama, sportskim karakterom, avangardnom tehnologijom i izvanrednim kvalitetom izrade Seat se znatno približio premijum klasi vozila, a samim tim postao i opcija prilikom izbora službenog automobila.
Naime, Seat Exeo pruža mnoštvo inteligentnih i atraktivnih detalja opreme, međutim, posebno treba istaći vozna svojstva i udobnost jedinstvene za ovaj segment i besprekoran kontakt s podlogom, što osigurava izrazitu stabilnost u vožnji i samim tim bezbedno putovanje u svim vremenskim prilikama. Seat Exeo je na tržištima najčešće u ponudi s tri benzinska i dizel agregata raspona snage od 102 do 200 KS.
Serijska oprema Reference nudi bogatu opremu već u osnovnom paketu, dok je za maksimalno uživanje u vožnji potrebno da se odlučite između paketa opreme Style i Sport. Za sigurnost se brinu serijski ugrađeni elektronski program stabilnosti ESP, šest vazdušnih jastuka i aktivni nasloni za glavu. Moguće je naručiti i dodatne vazdušne jastuke za putnike na zadnjoj klupi. Udobnost garantuju automatski dvozonski klima-uređaj, radio CD/MP3 uređaj, svetla za maglu, putni računar, kao i mnoštvo elektronske opreme, dostupne već u osnovnom paketu opreme.
Pored činjenice da se ispod poklopca motora ovog Španca krije sofisticirana aktuelna Audijeva tehnologija, dodatni argument za kupovinu modela je sigurno i njegova cena, koja u ovim kriznim vremenima postaje sve bitniji faktor prilikom donošenja odluke o kupovini. Početna cena benzinca s osnovnom paketom opreme je oko 18.300 evra, dok je za raskošno opremljen Seat Exeo 2.0 TDI CR (170 KS) sa Business paketom opreme potrebno izdvojiti oko 29.000 evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

exeolimuzinaseat
Komentari (0)
Dodaj komentar