Svojim Jaguarom zauzeo dva parking mesta pa dobio brutalnu poruku i – kondom (foto)

Mnogima od nas su garaže za parking u velikim gradovima noćna mora. Em što su parking mesta vrlo uska, kako bi ih bilo što više, a samim tim da bi garaža zaradila više, em što postoji zaista gomila bezobzirnih ljudi. U kom smislu? Pa, ako su parking mesta već uska i svima nam je pakao da se uvučemo, a da ne ogrebemo nekoga pored sebe, valjda bi jedino pošteno bilo bar da ne zauzimamo svojim vozilom više od jednog mesta?

Naime, ovaj Zagrepčanin se ne bi složio sa nama, te je s razlogom i osvanuo na Fejsbuk stranici „Parkiram kao idiot“.

Kako je gospodin svojim Jaguarom zauzeo dva parking mesta, a s njegove druge strane se vidi da ima dovoljno prostora, sigurno da je naljutio brojne vozače koji su želeli da se parkiraju pored njega. Jedan je zato preuzeo stvar u svoje ruke i ostavio mu vrlo jasnu poruku koja glasi:

„Molim Vas da se ne množite dok se ne naučite parkirati. Sledeći put ću Vam sve četiri gume probušiti. Hvala na Vašem polu-odgoju!“

Ljutita osoba nije se zaustavila na tome, nego je vozaču Jaguara ostavila i kondom, uz još jedno kratko uputstvo: „Parkirati između linija!“

Ova poruka podelila je komentatore ove objave, te su neki delili bes osobe koja je ostavila poruku, dok su neki bili na strani Jaguara.

„Ma tu se odmah buše gume, nema upozorenja“ i „Ako znate da tamo ne možete normalno parkirati, onda ne idete tamo… pametnom dosta“, a sa druge strane mnogi korisnici su podržali ovo nepropisno parkiranje uz komentare poput: „Ta garaža je koma! Ne, da bi prošao s izudaranim vratima, nego ne bi mogao uopšte izaći iz vozila. Imam daleko manji auto, pa ne mogu u tu garažu!“ i „Na žalost u nekim garažama zbog uskih parkirnih mesta moraš izaći, ubaciti u ler i gurati auto. A ući naravno kroz bunker ali samo ako imaš auto s 5 vrata“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

parkingporuka
Komentari (0)
Dodaj komentar