Uporno je parkirao na tuđem mestu, na kraju je stigla osveta kakvu nije očekivao

Svaki vozač se barem jednom u životu našao u situaciji da mu neko blokira put izlaska s parkinga ili da mu jednostavno zauzmu njegovo mesto za parkiranje.

Na sajtu BoredPanda pojavila se zanimljiva priča radnika male firme iz severnog Londona, koja svedoči o nevoljama koje vozači imaju sa parkiranjem. Naime, u kompaniji u kojoj ovaj mladić radi, svi zaposleni imaju svoje parking mesto koje plaćaju čak 1200 funti godišnje (oko 162 hiljade dinara). A kad toliko platite parking mesto, očekujete da samo vi imate pravo da na njemu ostavljate automobil. Međutim, nije uvek tako.

– Čovek se parkirao na mom parking mestu gotovo 10 dana, iako ima mogućnost parkiranja na nekom drugom mestu. Ja bih svaki dan stao automobilom odmah iza njega i blokirao mu izlazak s parkinga, ali je on sigurno odlazio s posla kasnije od mene, jer ga nikad nisam video niti je ikada zatražio da pomerim svoj automobil. Osim toga, ostavio sam mu desetak poruka na automobilu da me nazove, da porazgovaramo i da se makne s mog parking mesta i nikada nije reagovao. –

Nakon toga, momku je dozlogrdilo da mu neko krade parking koji plaća,i odlučio se na osvetu. Dogovorio se sa bratom, koji je otišao u Kanadu na mesec dana, da mu pozajmi svoj automobil, a sa kolegom, koji je 2 nedelje na godišnjem odmoru, da mu prepusti svoje parking mesto.

– Kasno uveče sam bratov automobil parkirao odmah iza svog parking mesta. Kontaktirao sam parking službu i dao im registraciju automobila svog brata, kako bih mogao tamo mogao da ostanem parkiran. Naravno, rekao sam im i da na parking mestu ispred nepropisno stoji crvena Ford Fiesta Zatec, kao i da u ponedeljak slobodno mogu da dođu da naplate kaznu prestupniku.

Kad je u ponedeljak stigao na posao, imao je šta da vidi. Zatekao je ljutitog ‘kradljivca parkinga’ kako objašnjava službenicima parking servisa da ne može da izađe sa parkinga jer mu je blokiran prolaz. Oni su mu rekli da je parkiran na nedozvoljenom mestu i da mora da plati kaznu 100 funti.

– Njegov automobil je tamo stajao oko mesec dana i platio je oko 2000 funti kazne. Da, neverovatno je da čovek nije pronašao način da me kontaktira kako bih pomerio bratov automobil da on izađe sa parkinga, ali je čovek očigledno idiot – napisao je mladić, koji je na kraju ipak dočekao osvetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

osvetaparkiranje
Komentari (0)
Dodaj komentar