Evo zbog čega nikada ne smete izuvati cipele u avionu

Stjuardese su tokom letova videle sve što možete da zamislite. Zato ono što ih potpuno zgrožava, kao što je izuvanje obuće u avionu, zaista nikada ne treba da radite.

Toaleti u avionu mogu delovati čisto i uredno, ali prilično su nehigijenski. Između letova, toaleti se samo poprskaju sredstvom za dezinfekciju, prebrišu i obnovi se zaliha toalet papira. Takođe, tečnost koju vidite na podu toaleta, najčešče nije voda, tako da zaista morate nositi cipele kada se krećete tokom leta.

Toalet nije jedini razlog da ne skidate obuću u avionu. Ako je nekome od putnika tokom leta muka, kasnije će se očistiti samo to mesto, a ne i prostor na kom su se raširile bakterije.

Možda vam deluje primamljivo da tokom leta izujete obuću i opustite stopala, ali znajte da je za vaše zdravlje najbolje da to ne uradite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionletenje
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • KNEZ

    NAKON PRELASKA „FAMOZNIH 3000 M.NDM.VISINE“,ODLAZAK „NA BRZAKA“ U „VC“ SA STJUARDESOM JE VEOMA POŽELJAN,ZA MNOGE PUTNIKE,ZAR NE ?!!

  • Anonimni

    da li sme da se prdi?

  • VUKASIN

    Ne samo sto u avionu ne treba skidati cipele,nego ne treba raditi ni neke druge radnje.Veoma je prosto i uvredljivo za ostale putnike u avionu,kada neki par pocne da se ljubi i da partnera,odnosno partnerku hvata za odredjene delove tela,koji jasno govore da imaju seksualni znacaj.Ali,na zalost,ima i takvih putnika u avionima, koji za vreme leta aviona,odu u toalet u paru da bi u njemu obavili seksualni akt,na „brzaka“. To je veoma vulgarno i nedopustivo,jer je svim putnicima jasno,kada dvoje odu u toalet zajedno.!!!

  • m

    a sme da se klopa