Ako želite decu, ovo je IDEALNA razlika u godinama (među partnerima)

Austrijski stručnjaci tvrde da ukoliko muškarac želi da ima više dece, onda treba da oženi ženu mlađu šest godina. Kada je reč o ženama, stručnjaci tvrde da će joj najviše dece podariti muškarac koji je od nje stariji četiri godine.

„Pokušali smo pomoću evolucije da objasnimo zašto muškarce uglavnom privlače mlađe žene, a zašto žene vole starije muškarce. Tokom tog istraživanja, ustanovili smo da je razlika u godinama između supružnika ključna za broj dece“, kazao je vođa studije Martin Fider sa Univerziteta u Beču.

Rezultati istraživanja su pokazali da je za žene koje žele da imaju više dece optimalan onaj partner koji je od nje stariji četiri godine. Muškarac koji želi da ima više potomaka, trebalo bi da izabere ženu mlađu šest godina.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decapotomstvorazlika u godinama
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Nije mi sasvim jasno,sta zeli „Bambi“ da kaze,povodom ove teme.Moram ovom prilikom da iznesem svoj slucaj. Ja se naime u decembru (sada sam u statusu verenika) zenim devojkom od 19 godina.Ja imam 37 godina i smatram da meni potpuno odgovara zena mladja 19 godina.Ja cu sa velikim zadovoljstvom,nastojati da ucestvujem u stvaranju dvoje dece,kada se budem zvanicno ozenio svojom izabranicom.Muskarac mora da ima drasticno mladju zenu,kako bi mogao sa voljom da preko zadovoljavajuceg seksa,dodje i do stvaranja dece,kroz zadovoljstvo.!!!

  • Anonimni

    Evo ja na primer imam ženu 35 godina mladju,podarila mi 12 dece,moja žena sad ima 30 godina.

  • bambi

    Stvarno! Nisam znao da su ljudi brojevi i da tako brojcano mozete da donesete zakljucak koji ce onda vaziti za sve ljude!? Ja ne znam, ko vama sve ove teme izmislja i pise? Pravo da vam kazem, nemojte se ljutiti, ali na Krstarici je otprilike 0.1% tekstova tacno a sve ostalo je zabavljanje naroda u onom smislu reci da sajt poseduje kategorizaciju najposeceniji. Promenite malo strategiju, izgubicete posetioce, pojavljuju se mnogo jaci sajtovi. Ovo vam dobronamerno kazem.