Genijalno kako je otac naterao decu da pospreme sobu – Tajna je u 1 stvari

Jedan domišljati otac podelio je jedinstveni trik pomoću kojeg uvek može da natera svoju decu da pospreme sobu, prenosi Daily Record. Nakon dugogodišnje „borbe“ s klincima, pronašao je rešenje koje su drugi roditelji proglasili „genijalnim“.

Čad Mekhant otkrio je na Fejsbuku da decu jako teško natera da pospreme nered u sobi, pogotovo posle jela, pa je dobio sjajnu ideju.

– Uvek im govorim da ne jedu u sobi i da prljavo suđe vrate u kuhinju. Rekao sam im da će im se miševi pojaviti u sobama. Dosadilo mi je da upozoravam na istu stvar pa sam odlučio da im očitam lekciju. Otišao sam u trgovinu i kupio crnu rižu. Postavio sam male hrpice po sobi u njihovim ormarima, ispod kreveta i čak ispod pokrivača. Izgleda kao mišji izmet pa su bili van sebe od straha. Nepotrebno je reći, više nemamo problema oko čišćenja sobe – napisao je Mekhant uz fotku pirinča.

Njegova objava podeljena je gotovo 90.000 puta, a drugi roditelji zahvalni su mu što je trik podelio s njima i zakleli su se da će ga i sami isprobati na svojoj deci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decaotacsoba
Komentari (0)
Dodaj komentar