Hit reakcija dečaka: Konobar mu nije dao šifru za Wi-Fi, evo kako se on osvetio

I vrapci na grani znaju da u ugostiteljstvu važi pravilo da je gost uvek u pravu, odnosno da svi zahtevi koje mušterija ima treba da budu ispunjeni i to što je brže moguće. Kada se ne ispunjavaju sve želje gostiju, restoran se često suočava s lošim recenzijama.

Upravo se tako nešto dogodilo i popularnoj zagrebačkoj konobi. Oni su na svojem Fejsbuk profilu objavili anegdotu koju su doživeli zahvaljujući mladom gostu Andriji. On je u konobi ručao u društvu roditelja, a na Google recenzijama im je dao ocenu dva.

„Juče nam je simpatični dečak Andrija dao ocjenu 2 jer mu naš konobar Željko, uz odobravanje njegovih roditelja, nije dao lozinku za internet pre nego pojede barem predjelo. Iako je Andrija nakon predjela dobio lozinku, to nas nije spasilo. Nisu ni deca što su nekad bila“, napisali su iz konobe.

„Konobar nije želeo da mi kaže lozinku za Wi-Fi dok ne pojedem SVE. Takođe smo dugo čekali“, napisao je Andrija na Googleu.

U komentarima se javilo puno ljudi koji se šale na račun restorana i mladog gosta koji očigledno nije bio zadovoljan uslugom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decakkonobarrestoran
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Vernik

    Ovo samo pokazuje da je ocenjivanje na ovaj način restorana velika glupost.