Ima samo 8 godina, a u 2019. je zaradio 28 miliona dolara (video)

Najplaćeniji jutjuber na svetu je osmogodišnji dečak,Rajan Kaji, kojeg su roditelji počeli da snimaju kako otvara nove igračke još kad je imao tri godine. Sada rada mnogo više od toga, od naučnih eksperimenata i edukativnih emisija do otvaranja džinovskih jaja. Pored toga Rajan je dobio i sopstvenu emisiju Nikelodeonu i ima nekoliko izdavačkih ugovora.

Magazin Forbs napravio je listu deset najplaćenijih jutjubera 2019. godine, a osmogodišnji Rajan Kaji je drugu godinu zaredom na prvoj poziciji. Rajan na Jutjubu ima kanal koji se zove Ryan’s World.

Kaji je svoj kanal pokrenuo kada je imao samo tri godine, kada je počeo da odmotava poklone i igračke koje kupi i sve to snima kamerom.

Sve to je preraslo u mini-naučne eksperimente koje je takođe snimao kamerom, da bi nedugo posle toga potpisao ugovor i sa kompanijama Nikelodeonu i Hulu. Ove godine je zaradio 26 miliona dolara, što ga lansiralo na vrh Forbsove liste.

Dečak trenutno ima čak 21.496 miliona prijavljenih korisnika, a snimci mu ukupno imaju 31,3 milijarde pregleda. Jedan video na kojem Rajan otvara velika jaja skupio je neverovatnih 1,8 milijardi pregleda.  Zbog toga je dečak prošle godine samo od reklama, pregleda i sponzorstava na Jutjubu zaradio vrtoglavih 22 miliona dolara, čime je postao najplaćeniji jutjuber na svetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jutjubermilionizarada
Komentari (0)
Dodaj komentar