Majka se prepala kad je videla svoju bebu na ultrazvuku: „Demonsko dete“ (foto)

Jedna buduća majka šokirala se kad je videla svoju bebu na ultrazvuku. Dok su je budući roditelji posmatrali na ekranu, beba je širom otvorila oči, a snimak je izgledao prilično zastrašujuće.

Ijana Karington, 17-godišnjakinja iz američkog grada Ričmonda, fotografije je objavila na Fejsbuku uz komentar da „jako voli svoju demonsku bebu“.

„Nikad nisam videla ovako nešto. Hteli smo da proverimo da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu, ali kad su pokazali lice naše bebe, ona se nasmešila i pogledala me. Malo sam se uplašila jer je bio mrak u prostoriji. Rekla sam doktorki da izgleda poput duha, a ona mi je objasnila da je to sasvim normalno“, prenosi Dejli Mejl.

Otkrila je i da je otac deteta bio s njom na ultrazvuku, ali da je njega više iznenadila činjenica da će dobiti devojčicu.

„Ne znam zašto je tako izgledala. Neki ljudi na internetu su komentarisali da je slika lažna, ali to je moje dete. I tata je bio s nama. Njega je šokirala vest da ćemo dobiti curicu jer od ranije ima dva sina i očekivao je još jednog dečaka“, ispričala je mlada buduća majka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebaultrazvuk
Komentari (0)
Dodaj komentar