Majka se šokirala kada je dovela ćerku iz jaslica i skinula je (video)

Majka Alis Martin ostala je u šoku kada je skinula svoje 15-mesečno dete kako bi ga presvukla nakon što ga je preuzela iz jaslica.

Devojčica pohađa jedan vrtić u gradu Tusonu u američkoj saveznoj državi Arizoni, a kada je majka došla po nju, vaspitačice joj nisu ništa rekle.

Tek kada je stigla kući, shvatila je šta se taj dan dogodilo u vrtiću. Devojčica je, naime, imala više od 25 ugriza po leđima.

– Želudac mi se okrenuo kad sam to videla. Bila sam besna i tužna u isto vreme. Na prvi mah nisam mogla da poverujem da su to zaista ugrizi, a nakon toga mi se mozak samo isključio i počela sam da plačem. Bilo ih je više od 25 – ispričala je za šokirana majka za live5news.com.

Sve je odmah prijavila policiji, a stručnjaci veruju da se radi o ugrizima drugog deteta.

Majka ističe da je razbesnila činjenica da joj iz jaslica niko nije javio šta se desilo i da je njeno dijete preživelo traumu.

– Niti su me nazvali kad se to dogodilo, niti su mi to vaspitačice spomenule kad sam došla po svoju devojčicu – rekla je zabrinuta majka.

Tamošnje vlasti istražuju slučaj, a majka se nada kako će se nešto poduzeti da se tako što ne bi dogodilo i nečijem tuđem detetu.

– Znam li šta se dogodilo? Ne! Međutim, znam da je dete koje je toliko puta ugrizeno sigurno plakalo i bilo vrlo uzrujano – zaključila je majka devojčice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebajasliceugriz
Komentari (0)
Dodaj komentar