Mami se zbog ovog oglasi za bebisiterku smeju svi (foto)

Oglas postavljen na Fejsbuku postao je ovih dana predmet sprdnje. Naime, jedna mama objavila je da je u potrazi za dadiljom, ali ima niz nemogućih zahteva. Osim što želi da osoba nema kriminalnu prošlost, traži osobu koja je veganka i neće uzimati mobilni u ruke ili učiti dok čuva njeno dvoje dece.

I’m sure that $100 per week will go far to provide the vegan organic food she’s demanding the babysitter supply from ChoosingBeggars

„Tražim dadilju koja bi mogla da bude u mom dvosobnom stanu od 6:30 do 18 sati. Imam dve ćerke stare šest i dve godine, obe su pristojne. Mora da im služi isključivo vegansku, organsku hranu, ne sme da puši, da ima kriminalnu prošlost. Treba da bude ženskog pola i raditi vikendima“, napisala je.

Za sve to nudi 57 funti nedeljno, što je manje od 7.500 dinara, ali obećava da plata može da poraste posle šest meseci.

„Ne, ne možete da spavate u mom stanu ili pozivati ovde prijatelje. Ne možete da učite, gledate YouTube ili telefonirate dok radite“, dodala je.

Objava je postala predmet sprdnje. Mnogi su kritikovali zahteve majke, ali i platu koju nudi. Neki čak i misle da je oglas napisan iz šale jer su uvereni da stvarna osoba ne može da misli da će ikada pronaći osobu koja udovoljava svim kriterijima za ponuđeni iznos.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebisiterimama
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Sve osim plate mi ne deluje neverovatno. I ja bih tražio da ne puši, ne visi na telefonu, i da nema kriminalnu prošlost. To mi je normalno. Plata je mala čak i za naše uslove