Najgora imena za bebe ove godine

Serijske ubice, nacisti i zli izmišljeni likovi poslužili su kao inspiracija pojedinim roditeljima na zapadu za imena bebama.

Studija sa globalne stranice za roditeljstvo Parents.com rangirala je najgora imena 2019. godine, uključujući Axis – najčešće povezano sa „Silama osovine“ iz Drugog svetskog rata – i Menson, prezime zloglasnog kultnog vođe Čarsla Mensona.

Takođe, kao inspiracija su poslužili i televizijski likovi, pa tako su neki dečaci dobili ime Cletus (propalica iz Simpsonovih), i devojčicama Khaleesi (Kalisi), u čast lika iz Igre prestola.

Pogrešno napisana imena su podjednako popularna na listi, sa imenima poput Xxayvier za dečake i Cyncere i Blaykelee za devojčice.

Među najnepopularnijim izborima bili su Kingmessiah i Danger za dečake, i Any i Mattel – kao Barbi lutke – za devojčice.

Geografski nadahnuta imena beba još uvek se široko koriste, uključujući Yugo – skraćenicu za Jugoslaviju – za dečake i Vegas za devojčice.

Imena poput Shy za devojčice i Cub za dečake takođe su svrstani među najgore 2019. godine, kao manje pogodna za odrasle odrasle osobe.

Sedam beba je dobilo ime Pinches, a pet devojčica je tokom prošle godine nazvano Awesome, dok je jedan roditelj odabrao jedinstveno ime Stylez za svog novorođenog sina.

Chardonnay, poput vina, i Starlett, koju je Parents.com uporedio sa pseudonimom za porno zvezde, takođe su svrstani u najgora ženska imena ove godine.

Zaokruživanje lista za devojke bila je Pansy, uvredljivo ime za pripadnike LGBTQI zajednice.

Najgora imena za devojčice 2019. godine
1. Shy

2. Mattel

3. Cyncere

4. Chardonnay

5. Khaleesi

6. Starlett

7. Blaykelee

8. Any

9. Vegas

10. Pansy

Najgora imena za dečake 2019. godine
1. Kingmessiah

2. Yugo

3. Cub

4. Axis

5. Manson

6. Pinches

7. Xxayvier

8. Cletus

9. Danger

10. Stylez

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebeimena
Komentari (0)
Dodaj komentar