Par koji ima 14 sinova najzad dobio ćerku (foto)

Par iz SAD-a koji ima 14 sinova napokon je dobio ćerku, skoro tri decenije posle rođenja prvog deteta.

Katri Švand(45) rodila je Megi Džejn u četvrtak, a njen suprug Džej (45) izjavio je da su „presrećni i van sebe od uzbuđenja“, prenosi Skaj Njuz.

Par i njihova velika porodica žive na farmi od 200 hektara u Mičigenu.

„Ova godina je iz toliko razloga i na toliko načina bila nezaboravna, ali Megi je najveći poklon koji smo ikad mogli a zamislimo“, rekao je Džej za Detroit Free Press.

Švandovi su se godinama pojavljivali  u lokalnim i nacionalnim vestima kako im je porodica rasla. Par ima i internet program pod nazivom 14 Outdoorsmen, ali čini se da će morati da mu promene ime.

Njihovo najstarije dete, sin Tajler (28), kaže da su njegovi roditelji mislili da nikad neće dobiti ćerku nakon 14 sinova. Kaže i da ne postoji ništa ružičaste boje u njihovom porodičnom domu u Lejkvjuu.

Najstariji sin Tajler, koji se nedavno verio i kupio kuću 20 minuta od farme roditelja, kaže da će u hodu učiti kako da se ophode prema najnovijoj članici porodice.

Džej i Katri počeli su da izlaze još u srednjoj školi. Oženili su se 1993. godine, pre nego što su upisali fakultet, a pre nego što su diplomirali (ona socijalni rad, a on pravo), imali su već trojicu sinova.

Njihova priča postala je viralna, a par dobija čestitke sa svih strana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cerkaporodicasinovi
Komentari (0)
Dodaj komentar