Tom Brejdi je ovo poručio novinaru koji je uvredio njegovu 5-godišnju ćerku

Kvoterbek Nju Inglad Patriotsa Tom Brejdi izjavio je juče da ne želi da radio stanica WEEI otpusti voditelja koji je za njegovu 5-godišnju ćerku Vivijan izjavo da je ‘dosadna mala bezveznjakovićka’.

Aleks Rejmer je te reči upotrebio u četvrtak, komentarišući dokumentarac o Brejdiju, u kome devojčica ocu kaže da želi da igra fudbal. Rejmera je zbog toga radio stanica na kojoj radi do daljnjeg suspendovala. Jedan od najpoznatijih sportista na svetu je zbog toga odlučio da skrati intervju za tu stanicu i priznao da je razmišljao da li da  uopšte gostuje u emisiji.

– Svi imamo karijeru i svi grešimo. Ne bih voleo da neko mora da promeni svoj život zbog nečeg takvog. Sigurno mu to nije bila namera – rekao je Brejdi na konferenciji za novinare uoči nedeljnog Super Bowla, u kome njegov tim Nju Ingland Patriots sastaje sa Filadelfija Igsima.

On je dodao i da je svaki roditelj zaštitnički nastrojen prema svom detetu. – Nikada nisam bežao od kritika, one su deo sporta. Ali smatram da moju ili bilo koju drugu decu ne treba mešati u to – rekao je petostruki osvajač Super Bowla.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Tom Brejdiuvrede
Komentari (0)
Dodaj komentar