Dve nagrade za Beogradsku Filharmoniju

BEOGRAD – Beogradska filharmonija dobitnik je dve nagrade koje dodeljuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću, saopšteno je danas iz Filharmonije.

Na konkursu za 22. dodelu godišnjih nagrada Priznanje 2019, Filharmonijski koncerti za bebe su nagrađeni u čak dve kategorije – za Brend PR i Komunikaciju društveno odgovornih projekata.

Nagrade su uručene Jeleni Milašinović, PR menadžeru Beogradske filharmonije.

Hit projekat koji je obeležio sezonu 2018/19. snažno je doprineo da se Beogradska filharmonija ustoliči kao brend koji se voli.

Kao jedinstveni centar edukacije i mesto gde se prave prvi koraci u upoznavanju s klasičnom muzikom, Beogradska filharmonija neguje svoju publiku od samog početka i razvija dugotrajan odnos sa celokupnom zajednicom.

Koncertići za bebe Beogradske filharmonije postali su nova tačka susreta kroz projekat koji je povezao publiku sa institucijom, brend sa javnošću, kao i zaposlene sa njihovom kućom.

Pored beskrajnog zadovoljstva koje su pružili, koncerti za bebe su primer dobre prakse koji je inspirisao i druge institucije kulture da postanu „bejbi frendli“ i planiraju slične programe.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar