7 znakova da prijatelj dok masturbira razmišlja o vama

Mnogi ljudi slažu se u oceni da je tanka granica između prijateljstva i ljubavi.

Momak i devojka, muškarac i žena jako dugo su najbolji prijatelji ali u jednom trenutku ta spona između njih jednostavno pukne kada jedna strana prizna drugoj da samo o njoj razmišlja i da bi htela „nešto više“ od ćaskanja i pijenja kafe.

Postoje mnogi znaci koji mogu da vam pokažu da se prijatelj/ica zaljubio/la u vas iako to ne želi ni u ludilu da prizna.

Još dalje od toga, postoje takođe i neki signali da baš o vama mašta u trenucima samoće, pa i onda kada se, pošto nema partnera, samozadovoljava.

Ovo je 7 znakova koji potvrđuju da ste mu/joj baš vi tada na pameti:

Slike

Najbolji prijatelj odjednom je počeo da vam traži da mu šaljete provokativnije slike na smartfon, obično pod izgovorom da se sviđate nekom njegovom bliskom poznaniku. Oni „hrabriji“ prijatelji tražiće vaše slike sa mora gde se može videti vaše telo u pravom izdanju.

Ljubomora

Sve više počinje da se nervira što nemate vremena za njega već za novu vezu. Propituje vas kako izgleda vaš novi partner i dokle ste stigli u odnosu.

Foto: Olichel/Pixabay.com

Druženje kao veza

Prilikom poslednjih nalaženja sa prijateljem, primetili ste da vas gleda i tretira drugačije. Počinje više da vas dira po telu, tobože spontano a i komentariše vaš izgled. Neki će se ohrabriti pa će vas hvatati za ruku dok se šetate sa izgovorom da bi „ovako izgledali da ste par“. Dok vas dodiruje gledaće da to bude što bliže intimnim delovima vašeg tela.

Noćne priče

Krenula su i noćna dopisivanja i razgovori. Prvi stadijum će podrazumevati obične poruke za laku noć, a onda će tražiti od vas da se slikate dok ležite u krevetu kako bi mu tu fotografiju poslali odmah. U drugom stadijumu slikaće svoje delove tela pod izgovorom da mu je vruće te noći i da spava samo u donjem vešu i isto će očekivati od vas. Treći stadijum donosi i priče na temu: „E, zamisli da smo u vezi, sad bismo, u ovo vreme, imali seks“. Čekaće vašu reakciju.

Skrivena slikanja

Uhvatili ste prijatelja da vas fotografiše dok se presvlačite ili dok ste negde na bazenu, moru ili u nekom provodu. Vi ste pritom oskudno odeveni. Ništa nije slučajno s njegove strane.

Foto: Pixabay/stokpic

Otvoreni komentari

Više ne može da izdrži ovaj odnos koliko ga privlačite pa će krenuti da otvoreno komentariše vaš izgled i da hvali neke vaše delove tela. Na kraju će padati i komentari tipa: „Da sam ja na mestu tvog bivšeg, ne bi se ‘skidao s tebe'“.

Pamti sve što nosite

Ovde je jasno kao dan da mašta o vama. Hvali vašu garderobu i čak daje savete kako da se oblačite za taj dan. Naravno, tražiće od vas da izgledate što otvorenije i provokativnije da bi tu sliku u glavi potom sačuvao za sebe.

 

 

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

prijateljseks
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Hugo

    doživeo, potvrđujem da je bilo ovako. samo u moje vreme nije bilo mobilnih nego smo slali pisma

  • Dragan

    Sve opisano i ne lici na prijateljstvo

  • djubrivoje

    ahahahahahah